5. 6. 2015

Novinka pod lupou: Sense8

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Letní seriálové sucho už je prakticky tady a Netflix si je toho vědom. Proto začne vysílat nový sci-fi thriller Sense8. Podíváme se tedy, jestli vlastně stojí za váš čas.

Základní údaje

Název: Sense8
Žánr: drama / sci-fi / thriller
Stanice: Netflix
Premiéra: 5. 6. 2015
Vysílání: pátek, celá série najednou
Předskokan: -
Konkurence: –

Kdo?

Tvůrce: Andy Wachowski, Lana Wachowski, J. Michael Straczynski
Herci: Brian J. Smith, Tuppence Middleton, Aml Ameen, Bae Doona, Miguel Ángel Silvestre, Tina Desai, Max Riemelt, Jamie Clayton

O čem to je?

Smith, Middleton, Ameen, Bae, Silvestre, Desai, Riemelt, Clayton. Takto zní jména osmi sobě cizích lidí, kteří žijí v různých koutech světa, jsou oddaní různým kulturám a vedou prakticky zcela odlišné, na sobě nezávislé životy. Přesto právě těchto osm lidí bude spojeno vskutku výjimečným způsobem.

V důsledku tragické smrti se tato osmice stává mentálně a emocionálně propojenými, což je evolučním skokem technického původu. Tuto osmici se pokouší spojit mocný a tajemný muž jménem Jonas, zatímco další tajemná figura jménem pan Whispers a jeho organizace se je snaží najít a poté i zabít.

Podobné seriály

Heroes
Misfits
4000
No Ordinary Family

Trailer


Zaujal vás tento netflixovský science fiction thriller? Zařadí se podle vás mezi další pecky od Netflixu? A dáte mu šanci?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
lukascoolarik

lukascoolarik

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
mingus

mingus

Kvalitní seriál.Potěší oči,uši,zaměstná mysl.Negativní názory nechápu. Moc se těším na druhou sérii.
před 8 roky
RRR

RRR

Ako môžeš hovoriť o nelogickosti seriálu po 1 hodine? Tento seriál je veľmi logický, ako sa...
před 8 roky
Camfourek

Camfourek

Tak dokoukáno a super. Ze seriálu bezvadný pocit, vážně zážitkový. Zase něco jiného než klasicky nalinkované...
před 8 roky
Další články k tématu