5. 6. 2015

Pátá řada Homelandu nabírá nové tváře

Pátá řada Homelandu nabírá nové tváře

U nějakou dobu se ví, že pátá řada dramatu Homeland (Ve jménu vlasti) se bude odehrávat v Berlíně. To logicky znamená nové tváře, se kterými se bude Carrie (Claire Danes) vídat. Kromě ní se z nám už známých osob vrátí Peter Quinn (Rupert Friend), Dar Adal (F. Murray Abraham) a Saul Berenson (Mandy Patinkin). S tímto potvrzením zároveň přišla celkem čtyři nová jména, která se zároveň zařadí mezi hlavní postavy.

Miranda Otto, první z kvarteta, bude hrál berlínskou velitelku stanice, která spadá pod Saulův dozor. Zbylí tři budou kolegové Carrie. Jejím novým šéfem bude Sebastian Koch, který ztvární Otta Duringa, německého filantropa. Sarah SokolovicAlexanderem Fehlingem budou hrdinčinými spolupracovníky u Düring Foundation. Fehling bude zároveň Carriein nový přítel.

Připravovaná pátá série Homelandu bude opět jakýmsi rebootem celého seriálu, což se stalo již loni po odchodu Damiana Lewise, resp. jeho postavy Brodyho na konci třetí řady jakýmsi (zlo)zvykem. Showrunner Alex Gansa ovšem tvrdí, že i přes přesun do Německa budou seriál ovlivňovat události na Blízkém Východě, Sýrii, Iráku i Ukrajině.


Těšíte se na nové postavy? A sledujete vůbec Homeland i po odchodu Brodyho?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
lukascoolarik

lukascoolarik

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Žežule

Žežule

Po odchodu Brodyho jsem se ani nechtěla dívat,nakonec jsem celou sérii shlédla za tři dny a byla moc...
před 8 roky
Další články k tématu