6. 6. 2015

The Walking Dead přivítá další postavu z komiksů

The Walking Dead přivítá další postavu z komiksů

Do října zbývá stále ještě mnoho času, už se ale na světlo světa dostávají střípky z připravované šesté série The Walking Dead (Živí mrtví), současně nejsledovanějšího skriptového seriálu. Určitě víte, že seriál vychází ze stejnojmenné komiksové série, což platí i o postavách. Nejnovějším přírůstkem v další řadě bude Heath, kterému vdechne život Corey Hawkins.

Kdo že je vlastně ten Heath? Fanoušci vědí, že Rickova skupina v páté řadě dorazila do bezpečné zóny v Alexandrii, a právě Heath má být jedním z členů zmíněné zóny. Je přijat jako sběrač zásob, do noty si padne například s Glennem, se kterým se spřátelí, ale také s Denise, která v něm uvidí svůj milostný zájem.

Heath se tak stává zatím první potvrzenou novou postavou pro chystanou šestou sérii. V předchozí řadě se nám z komiksových postav představili například Jessie (Alexandra Breckenridge), otec Gabriel (Seth Gilliam) a Aaron (Ross Marquand).


Jste na Heatha zvědaví? Jsou mezi vámi i čtenáři komiksových Živých mrtvých? Pokud ano, jakou postavu byste v šesté sérii rádi viděli?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
lukascoolarik

lukascoolarik

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
samio

samio

Ach jo, ještě 4 měsíce, tak dlouhá doba...
před 8 roky
Další články k tématu