6. 6. 2015

Grey's Anatomy: Povýšení postavy a hledání nové hvězdy

Grey's Anatomy: Povýšení postavy a hledání nové hvězdy

Fanoušky seriálu Grey's Anatomy (Chirurgové) čeká v nové sérii jistě několik velkých změn, soudě dle toho, co vše se odehrálo v závěru jedenácté řady. Mezi těmi změnami bude i větší prostor pro jednoho z doktorů, které již známe.

Jason George sám na Twitteru potvrdil, že jeho postava Bena bude od příští série povýšena mezi hlavní. Samozřejmě za toto povýšení nezapomněl poděkovat hlavní tvůrkyni Shondě Rhimes. (Článek o její tvorbě najdete tady).

Ben tak dostane víc prostoru. Očekává se od něj hlavně to, že bude podporovat svou manželku, Mirandu Bailey (Chandra Wilson), která by se od nové sezóny měla ujmout pozice šéfky chirurgie.

To však není jediná změna, která se chystá. Tvůrci ví, že musí zacelit díru, která vznikla odchodem Patricka Dempseyho a je jim jasné, že ho nelze nahradit někým s minimálními hereckými zkušenostmi.

Podle nejnovějších informací z tvůrčího týmu se bude hledat herec, který už v seriálovém světě má „známé“ jméno a jeho věk by se měl pohybovat mezi pozdní třicítkou až pozdní čtyřicítkou. Další požadavky jsou prosté; měl by být dobře vypadající, charismatický a také uvěřitelný v roli chirurga. Tak popusťte uzdu fantazii a zkuste vymyslet, kdo by pro tuto roli byl ideální!


Máte radost z povýšení Bena mezi hlavní postavy nebo vás jeho příběh tolik nezajímá? A co říkáte na nového doktora? Koho byste do role obsadili vy?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
inekafe

inekafe

:( Takže on fakt definitívne odišiel z LaO: SVU?
před 8 roky
Pajky

Pajky

Nevím, nechci šířit. Neříkám, že je to definitivní, jen mě napadnul jako první mezi "letos...
před 8 roky
LuciaG

LuciaG

A mne ten Ben akosi nesedí, možno je to tým, že má takú jalovú úlohu, taký Mirandin chvostík, možno po tom,...
před 8 roky
Další články k tématu