10. 6. 2015

Episodes se vrátí popáté. Bude nová řada poslední?

Episodes se vrátí popáté. Bude nová řada poslední?

Kabelovka Showtime se rozhodně nehodlá loučit se svou komedií Episodes (Epizody). Dnes potvrdila, že se seriál v hlavní roli s Mattem LeBlancem vrátí s pátou sérií, která bude obsahovat devět epizod. Ačkoliv se spekuluje, zda pátá řada bude poslední, Showtime tuto informaci dosud nepotvrdila (ovšem ani výslovně nevyvrátila).

„Moc nás těší, že můžeme pokračovat ve spolupráci s Davidem Cranem a Jeffreym Klarikem, kteří jsou jedněmi z nejlepších ve svém oboru,“ bylo uvedeno v oficiální zprávě stanice. „Nyní diváci mají více způsobů, jak se dostat k programům od Showtime. Těšíme se, až tuto chytrou a vtipnou komedii objeví nové publikum.“

Ve čtvrté sezóně musel Matt, který zde hraje fiktivní verzi sebe sama, čelit finanční krizi, kterhá ho donutila učinit několik významných rozhodnutí. Sean a Beverly se vrátili zpět do Los Angeles, aby zde natočili nové epizody svého sitcomu Pucks!


Sledujete Episodes? Bavíte se stále stejně dobře jako na začátku? Vadilo by vám, kdyby pátá série byla poslední?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Dead.Reaper

Dead.Reaper

Tak tohle mě hodně potěšilo. Episodes jsou vedle Brooklyn 9-9 od FOXu mou nejoblíbenější komedií a trochu...
před 8 roky
ragelly

ragelly

Myslím, že co do sledovanosti to Showtime opravdu neřeší :) Všechny komedie stanice se pohybují...
před 8 roky
Fruiko

Fruiko

Já myslím, že roli hraje i to, že to spolufinancují angláni.
před 8 roky
Další články k tématu