11. 6. 2015

Hvězda z Twilight míří do televize

Hvězda z Twilight míří do televize

Filmová herečka Ashley Greene, která se proslavila především účinkováním v celosvětově populární filmové sérii Twilight (Stmívání), se v nové sezóně objeví na televizních obrazovkách. Získala vedlejší roli v nadcházející třetí řadě dramatu Rogue.

Herečka ztvární postavu jménem Mia Levesque. Mia je nádherná a velmi inteligentní bývalá spolupracovnice NSA, která zoufale potřebuje Ethanovu pomoc poté, co se ji někdo pokusí zabít. Žena zatáhne Ethana do světa korporátní špionáže, ve kterém jde o hodně. Ethan se s Miou pomalu začíná sbližovat, současně však narůstá počet zavražděných obětí a hrdina začne pochybovat o tom, zda této mistrovské manipulátorce může důvěřovat.

Greene se proslavila v roce 2008, kdy získala roli Alice Cullen ve Stmívání. V televizi se objevila dosud ve dvou rolích – v roce 2006 jako Renata v Desire, o pět let později pak jako Amanda v Pan Am.

Rogue aktuálně natáčí v Torontu zbylé epizody z velké objednávky ze srpna 2014, kdy byl seriál obnoven hned pro dvě série (celkem 20 nových epizod).


Oblíbili jste si herečku ve Stmívání? Těší vás, že míří do televize? Očekáváte s napětím novou řadu Rogue? Nebo o seriálu slyšíte poprvé?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
LenkaTalaskova

LenkaTalaskova

Ashley mám ráda, ale o Rogue slyším poprvé.
před 8 roky
verunkawrath

verunkawrath

Ashley je skvělá herečka,jen více a více příležitostí
před 8 roky
Další články k tématu