12. 6. 2015

The Vampire Diaries: Annie Wersching budeme vídat častěji

The Vampire Diaries: Annie Wersching budeme vídat častěji

Informací k sedmé sérii The Vampire Diaries (Upíří deníky) zatím není mnoho, ale nově se objevila zpráva, že Lily Salvatorovou (Annie Wersching) v sedmé série určitě uvidíme. Tato zpráva není velikým překvapením vzhledem k jejímu znovushledání se svou „rodinou“, kterou se Kaiovi povedlo přivést zpátky.

Děsiví napůl upíři a napůl čarodějové tedy zamíchají děním v sedmé sérii. Bylo potvrzeno, že hereččina postava bude hrát v dějové linii sedmé série významnou roli, i když statusově nebyla povýšena na hlavní postavu.

Annie Wersching se poprvé objevila v závěru šesté řady, když se Bonnie snažila vrátit zpět. Damon pak Lily identifikoval jako svou matku, o které si společně se Stefanem mysleli, že je dávno mrtvá. V průběhu série jsme se dozvěděli, že svojí biologickou rodinu zavrhla a že se zajímá pouze o svojí novou přetvořenou rodinu. Zároveň je velice pravděpodobné, že jí uvidíme v akci s Enzem, kterého sama přeměnila.


Těšíte se na dějovou linku mámy Salvatorové? Přáli byste si, aby v seriálu vydržela déle a stala se jednou z hlavních postav?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
aisym

aisym

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
Aldyska

Aldyska

Na jednej strane sa teším na Enza, ja ho proste zbožňujem, je to úžasná postava, hoci jej potenciál naplno...
před 8 roky
charlieh

charlieh

Steroline je oficiálně nový hlavní pár seriálu (a pokud s nima budou tvůrci pracovat, tak jak tvrdí,...
před 8 roky
Klik

Klik

Mne stačia Enzo a Kai :D Enzo je úplne super, len nech bude väčší badass ako v poslednej sérii, aj tak...
před 8 roky
Další články k tématu