14. 6. 2015

Hvězda z Arrowa přechází do Chicago Med

Hvězda z Arrowa přechází do Chicago Med

Chicago Med má pro své fanoušky samé dobré zprávy. Nejen že se seriál místo plánovaného uvedení v midseason představí již na podzim (více informací najdete zde). Ale také si postupně formuje velmi příjemné herecké obsazení.

Stanice NBC oznámila, že se k seriálu připojuje herec Colin Donnell. Informací o jeho postavě prozatím není mnoho, nicméně je jasné, že půjde o jednoho z hlavních hráčů. Zatím se však neví, jak do příběhu zapadne, jelikož se Donnell neobjevil v dubnové epizodě Chicago Fire, která sloužila jako pilot pro Chicago Med. Ať už se však představí jakkoliv, herec bude v seriálu zářit po boku Olivera Platta, S. Epathy Merkerson, Laurie Holden, Nicka Gehlfusse a Yayi DaCosty.

Seriál je popisován jako emotivní vzrušující jízda skrze každodenní chaos jedné z nejrušnějších nemocnic města. V čele stojí skupina doktorů, která situaci neustále drží pod kontrolou. Lékaři se zaobírají těmi nejzvláštnějšími případy. Rozžhavují se a zase uhasínají vzrušující aférky, to vše na pozadí neustálého chaosu pohotovosti. Samozřejmě občas do nemocnice zavítají i známé tváře z hasičského či policejního sboru.

Herec seriálovým fanouškům utkvěl v paměti především jako Tommy Merlyn v seriálu Arrow. V loňském roce se objevil jako stálá postava také v novinkce kabelovky Showtime s názvem The Affair.


Těšíte se na Chicago Med? Jste rádi za novou hlavní postavu? Mrzelo vás, když herec opustil Arrowa?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Magnetky na kliknutí. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
allyska

allyska

Když jsem casting četla, tak si říkám, že už kvůli němu se na to musím podívat :D
před 8 roky
Lolla

Lolla

Sleduju Chicago Fire i Chicag PD, takže Chicago Med bylo jasné, ale toto je první věc, díky které se na...
před 8 roky
verunkawrath

verunkawrath

Jéééé,to je paráda
před 8 roky
Další články k tématu