14. 6. 2015

The Voice: Jaké bude složení poroty?

The Voice: Jaké bude složení poroty?

Devátý cyklus The Voice odstartuje na stanici NBC opět na podzim. Aktuálně jde o nejúspěšnější pěveckou reality show v USA, není tedy divu, že se stanice drží osvědčeného procesu a nasazuje dvě kola v jedné sezóně (podzimní a jarní cyklus).

Ačkoliv je do podzimu stále daleko, už nyní bylo potvrzeno složení poroty v deváté řadě. Pevnou součástí nadále zůstanou zpěváci Adam Levine a Blake Sheldon. Ty doplní Pharrell Williams, který se poprvé představil loni na podzim a v porotě nechyběl ani na jaře (cyklus 7 a 8). Christinu Aguileru vystřídá zpěvačka Gwen Stefani, která má za sebou dosud jedno kolo – byla součástí loňského podzimního cyklu.

Aguilera si v soutěži dává pravidelné přestávky. Zpěvačka se účastnila osmého cyklu letos na jaře, nyní zůstane na střídačce, chce se soustředit na svou pěveckou kariéru. Nicméně se očekává, že se do soutěže v budoucích kolech vrátí.

Kromě porotců bylo také potvrzeno, že se vrátí Carson Daly v roli moderátora pořadu.

„S takto úžasným složením poroty, jejíž členové jsou na vrcholu svých kariér, a s návratem Carsona jako moderátora se již nemůžeme dočkat, co devátá série přinese,“ uvedl Paul Telegdy, ředitel alternativních a nočních programů na NBC.


Sledujete americký The Voice? Vyhovují vám dva cykli za rok? Jak vám sedí aktuální složení poroty? Koho máte nejraději?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
IZFNP

IZFNP

Zostava, ktorá ukázala, že zvládne utiahnuť sériu. A ako ukázal Pharrell, i ju vyhrať. Gwen mi...
před 8 roky
Další články k tématu