16. 6. 2015

Potkejte Doctora na festivalu!

Potkejte Doctora na festivalu!

Jste-li fanoušky Doktora Who a máte šanci se podívat do Londýna mezi 13. a 15. listopadem tohoto roku, potom neváhejte a vydejte se na oficiální Doctor Who Festival!

Budete mít šanci potkat jak současného Doktora – Petera Capaldiho, tak i tvůrce Stevena Moffata. Setkáte se s nejnovějšími monstry a spatříte lokace a rekvizity použité pro natáčení řad 9 a 10. Součástí festivalu bude i zákulisní show, obchod se suvenýry, workshop a šance vyfotit se s herci a členy štábu.

„Pokud pro vás není dost, mít světově nejoblíbenějšího Pána času zpět na obrazovkách každý týden (pro mě tedy není), potom festival Doctor Who v Londýně je to pravé. Já se tam v listopadu také objevím, abych se přidal k té zábavě, a pokud to bude alespoň trochu jako oslavy padesátého výročí, potom se připravte na totální mánii Pána času,“ poznamenal k tomu Capaldi. „Nemůžu uvěřit, že se chystáme vyzradit naše tajemství! Tohle je nejblíže, co se můžete dostat ke zjištění, co se děje na natáčení a jak se připravuje tahle magická show,“ dodal Moffat.

Tak si to shrneme. Kdy? 13. – 15. 2015. Kde? Londýn, výstaviště ExCeL. Lístky se začaly prodávat v pátek 5. června. Dospělí (standardní) za £65, děti za £30 a rodinný lístek za £165. Speciální vstupenka TARDIS bude zahrnovat brožuru, vstup do salonku, sedadla v předních řadách (na show) a tašku se suvenýry.

Peter Capaldi a Jenna Coleman se letos také poprvé objeví v San Diegu na Comic-Conu.

Doktor Who se vrátí na obrazovky tento podzim v dvoudílné premiéře The Magician's Ap­prentice a The Witch's Familiar.


Chystáte se na festival? Nebo by jste rádi, ale nemůžete?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
Dadulinka

Dadulinka

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Pajky

Pajky

November je ještě daleko, ale když by to vyšlo, tak bych se nezlobil. Co ty D, chystáš se tam? :)
před 8 roky
Dadulinka

Dadulinka

No, právě že už ne. Je to tak týden, co jsem se zase přestěhovala do té naší rodné vlasti zaprděné... :)
před 8 roky
Pajky

Pajky

Aha, aha :) Tak to se tam tedy nejspíš nepotkáme :)
před 8 roky
Další články k tématu