15. 6. 2015

Grey's Anatomy nachází nového Dereka

Grey's Anatomy nachází nového Dereka

Před pár dny se fanoušci seriálu Grey's Anatomy (Chirurgové) dozvěděli, že se bude v Seattlu hledat nový doktor jako náhrada za odcházející Patricka Dempseyho. Dnes je na čase oznámit, že hledání je s největší pravděpodobností u konce. Bylo totiž potvrzeno jméno jednoho herce, který se k seriálu připojí na startu nové řady.

Tvůrčí tým měl pro obsazení nové role jasné požadavky. Hledal se herec, který už v seriálovém světě má „známé“ jméno a jeho věk se měl pohybovat mezi pozdní třicítkou až pozdní čtyřicítkou. Další požadavky byly prosté; měl být dobře vypadající, charismatický a také uvěřitelný v roli chirurga.

Ale nyní již konečně ke slibovanému jménu. K seriálu se připojí rodák z Nového Zélandu, herec Martin Henderson. Ten má na kontě například film Kruh nebo hlavní roli v australské verzi seriálu Secrets & Lies. Navíc už si zahrál i doktora, takže by neměl být problém s uvěřitelností. Nejzajímavější však je, že si ho zahrál v seriálu Off the Map, který vznikal pod taktovkou Shondalandu, producentské společnosti Shondy Rhimes.

Zástupce ABC potvrdil obsazení Hendersona, ale odmítl poskytnout další podrobnosti. To samozřejmě otevírá prostor pro spekulace, protože Henderson by se mohl vrátit jako Dr. Ben Keeton, kterého před lety právě v Off the Map ztvárnil.

Představení postavy Martina Hendersona bychom se měli dočkat v premiérové epizodě 12. řady, která je naplánována na čtvrtek 24. září.


Co na nového Dereka říkáte? Myslíte, že si zopakuje postavu z předchozího seriálu nebo mu tvůrci vymyslí úplné nový příběh?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Za každej like dostane autor bonbón! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře10zobraz všech 10 příspěvků
Nerya

Nerya

Mám pocit, že ak to čím skôr neukončia, tak vo finálnej časti nebude nikto z pôvodného obsadenia :-/...
před 8 roky
Maarti

Maarti

:D někdo měl dobrej tip, ale nevěřil tomu! :D Aspoň pro mě z něj uvěřitelnej doktor bude - viz Off...
před 8 roky
LuciaG

LuciaG

Tak zrovna jeho som tipovala. Typovo je podobný ako Patrick Dempsey, takže si Shonda asi počkala, aby neboli...
před 8 roky
Další články k tématu