16. 6. 2015

Presence: Nové detektivní drama od Johna Ridleyho

Presence: Nové detektivní drama od Johna Ridleyho

Stanice ABC si právě objednala svůj první projekt pro následující sérii. Jedná se o detektivní drama Presence od Johna Ridleyho, který se chopí scénáře, režie i produkce. Ridley je mimo jiné také tvůrcem seriálu American Crime, který stanice ABC minulý měsíc prodloužila pro druhou sérii.

Presence je popisován jako moderní předělávka klasického detektivního žánru. V hlavní roli stojí Presence Foster, bývalá protipovstalecká agentka armády. Ta se najednou ocitne uprostřed široce odlišného a vysoce pestrého průřezu Los Angeles, když si začne neúmyslně budovat kariéru jakožto neoprávněný soukromý detektiv.

Ridley kromě tohoto projektu a druhé série American Crime pracuje ještě na tajném projektu pro ABC a Marvel Studios, o kterém jsme vás informovali předminulý měsíc. I tento projekt je vyvíjen v rámci úzké spolupráce mezi Ridleym a ABC Studios. Minulý rok podepsali společnou smlouvu a dá se tedy předpokládat, že Presence nebude posledním projektem, o kterém uslyšíme.


Zaujal vás tento projekt? Zasloužil by si podle vás seriálovou objednávku?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu