19. 6. 2015

Outlander obsazuje role pro druhou řadu

Outlander obsazuje role pro druhou řadu

Mnoho z nás je stále šokováno posledními díly první série seriálu Outlander (Cizinka), ale tvůrci již začínají pracovat na pokračování. Úspěšný seriál podle knížek Diany Gabaldon by se měl s druhou sérií vrátit v příštím roce. Dění seriálu se přesune ze Skotska do Francie, takže se můžeme těšit na spoustu nových postav.

Jako první se přidá k seriálu francouzský herec Dominique Piñon, který ve druhé sérii ztvární tajemnou postavu mistra Raymonda. Je popisován jako léčitel s velkými znalostmi přísně tajných informací, a to jak politických, tak okultních. Jakmile se nám postava v seriálu představí, mezi ním a Claire se vytvoří jedinečné pouto. Dominique Piñon hraje převážně ve francouzských krátkometrážních filmech. Někteří si ho mohou pamatovat z role Josepha ve filmu Amélie z Montmartru.

Dalším nováčkem je Laurence Dobiesz, který se ujme postavy Alexe Randalla, bratra Jacka Randalla. Ačkoliv jsou příbuzní a je zde i fyzická podoba, Alex nemá ve své duši nic z nemilosrdné brutality jeho bratra. Naopak je popisován jako velice mírný, milující a laskavý. Uvidíme ho jako vikáře a tajemníka vévody ze Sandringhamu. Laurence Dobiesz je zatím na počátku své kariéry. Ztvárnil menší roli ve filmu Sherlock Holmes: Hra stínů nebo v novém životopisném filmu Testament of Youth.

Druhá série seriálu bude pravděpodobně jiná v každém směru. Podle výkonného producenta a tvůrce seriálu Ronalda D. Moora je tento pokračující vývoj jednou z jeho největších předností. Claire s Jamiem ve druhé sérii dorazí do Francie, odhodlaní proniknout k informacím o jakobitském povstání, vedeném princem Karlem Stuartovcem, a zastavit bitvu u Cullodenu. S pomocí Jamieho bratrance Jareda, místního obchodníka s vínem, se Jamie a Claire ocitnou ve světe francouzské buržoazie, kde intriky hrají velkou roli.


Jak na vás zapůsobilo finále první řady? Těšíte se na pokračování, vývoj příběhu a nové postavy?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Copak asi dělají tyto tlačítka? 
aisym

aisym

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře13zobraz všech 13 příspěvků
Cominick

Cominick

My se jdeme podívat zítra :-D snad ho chytíme!
před 8 roky
Cominick

Cominick

Tak nám se nakonec zadarilo
před 8 roky
Allien.9

Allien.9

Mně též. Mám podpis i fotku. ;-)
před 8 roky
Další články k tématu