1. 7. 2015

House of Cards se vrátí o postavu bohatší

House of Cards se vrátí o postavu bohatší

Vysoce hodnocené politické drama z dílny Netflixu House of Cards přivítá ve své následující čtvrté řadě novou posilu. V roce 2016 se ke Kevinu Spaceymu (Frank Underwood), Robin Wright (Claire Underwood) a Dougovi Stamperovi (Michal Kelly) připojí Neve Campbell.

Kanadská herečka, která si střihla roli například v sitcomu Welcome to Sweden nebo v dokumentární minisérii Titanic: Blood and Steel, by podle všeho měla dostat velký prostor coby stálá hvězda. Tím pádem by ze seriálu neměla jen tak zmizet a měla by následujícím dějem pořádně zahýbat.

Ačkoliv Netflix prozatím odmítá budoucí sérii komentovat, showrunner Beau Willimon se k tématu následující řady vyjádřil v tom smyslu, že seriál potřeboval změnu. Odloučení Franka a Claire, ke kterému došlo na konci třetí řady, se tak nabízí jako jedna z možností. To, jak budou jeden bez druhého fungovat a jak se popasují s blížícími se volbami, dle jeho slov zůstává prozatím otázkou. Jasné ale je, že právě v tomto okamžiku se do hry zapojí právě Neve. Jaká bude její konkrétní úloha v seriálu a zda bude stát bok po boku s Underwoodovými, či naopak na druhé straně, se dozvíme později.

Podle některých zvěstí se Frank s Claire v oněch nadcházejících volbách střetnou s dalším, o poznání mladším, ale o to energičtějším párem, který jim cestu za vítězstvím pěkně znepříjemní. Že by se Neve ukázala coby rivalka Underwoodových?


Jste fanoušky House of Cards? A těšíte se na Neve Campbell a její přínos dramatu?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Copak asi dělají tyto tlačítka? 
HonZajs000

HonZajs000

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Pajky

Pajky

Právě jsem dorazil třetí řadu a jsem docela zvědavej na to, co se odehraje v řadě s pořadovým...
před 8 roky
Další články k tématu