12. 7. 2015

Comic-Con 2015: Supergirl

Comic-Con 2015: Supergirl

Další z očekávaných novinek, která se dočkala svého prostoru na Comic-Conu je komiksová Supergirl. A jak říká tvůrčí tým, který stojí za seriálem – Už bylo na čase, aby se na malé obrazovce představila ženská superhrdinka.

Poté, co dovedl na televizní obrazovky Arrow a The Flash říká výkonný producent Greg Berlanti, že měl pocit, že už je čas pro seriál s ženskou hrdinkou v hlavní roli.

„Je to příběh, který bylo potřeba vyprávět, “ doplnila ho výkonná producentka Ali Adler a pokračovala: „Přijdete a uvidíte ji jako ženu, ale pamatovat si budete jen to, jak byla silná. Na pohlaví doopravdy nezáleží, je to drsňák.“

Tento seriál má také silné zastoupení mezi ženami ve štábu, v čele právě s Ali Adler. To potvrdil i výkonný producent Geoff Johns: „Je důležité mít zapojené ženy do každého natáčeného seriálu.“

Bylo odhaleno také několik zajímavostí, například bylo prozrazeno, že stejně jako Stephen Amell a Grant Gustin, tak i Melissa Benoist byla první člověkem, kterého producenti do role viděli.

Na začátku série se můžeme těšit na padouchy jménem Reactron a Livewire, u kterých se teprve hledá to správné obsazené. Kromě toho bylo oznámeno, že se zde objeví také herec Peter Facinelli, který si zahraje postavu jménem Lord Maxwell. Lord Maxwell je známý je velmi mocný muž, jehož podnikání je spojené s Ligou spravedlnosti. Také se často pohybuje mezi stranou dobra a zla. V seriálu od CBS se Maxwell představí jako eko-technologický miliardář, který si užívá přátelské soupeření s Cat Grant a je fascinován novou hrdinkou National City, Supergirl.

Poté přiznal výkonný producent Andrew Kreisberg, že jejich tvorba je silně ovlivněna vizí Richarda Donnera z filmu o Supermanovi z roku 1978.

Jeremy Jordan, představitel Winna Schotta, odhalil něco o své postavě: „Winn je zamilovaný do Kary a to ješě předtím než zjistí, že je to Supergirl. Jenže, je tady další velmi silný a atraktivní muž, který stojí v cestě.“ čímž naráží na postavu Jamese Olsena.


Těšíte se na premiéru Supergirl? Už jste viděli pilotní epizodu, která unikla na net? Co na ni řikáte?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Lill

Lill

Tuším nič moc neprezradili.. To, že je Will zamilovaný do Kary muselo byť jasné asi každému, kto už videl...
před 8 roky
ragelly

ragelly

Já jsem moc ráda za Petera Facinelliho, mám ho teď v živé paměti z Nurse Jackie, kde byl perfektně...
před 8 roky
_karel_

_karel_

Měli jí nechat ty kraťasy a holej pupík. Aby si divák nemrava přišel na svý. :D
před 8 roky
Další články k tématu