6. 7. 2015

Lucifer přeobsazuje jednu z rolí, míří sem Kevin Alejandro

Lucifer přeobsazuje jednu z rolí, míří sem Kevin Alejandro

Nadcházející midseason novinka Lucifer od stanice Fox je dalším z řady chystaných seriálů, které od konce jara oznámily přeobsazení některé z hlavních či vedlejších rolí. Bylo potvrzeno, že jednu ze stálých rolí v seriálu získal herec Kevin Alejandro.

Jeho postava je Dan, nevrlý detektiv z oddělení vražd, který bere s opatrnou rezervou Luciferovo zapojení do životů Danovy ženy a dcery. Herec zde nahradí Nicholase Gonzaleze, který se stejné role ujal v pilotu.

Lucifer je seriálovou adaptací komiksu od nakladatelství DC. Hlavní postavou je Lucifer, znuděný a nešťastný pán podsvětí. Hrdina se rozhodne rezignovat na svůj trůn a opustit své království. Vydává se do nádherného a vzrušujícího šílenství města Los Angeles, kde se rozhodne pomoct zdejší policii v trestání kriminálníků.

Herce v nedávné době mohli seriáloví fanoušci vidět v dramatu The Returned od A&E. Dříve se objevil také v seriálech True Blood (Pravá krev), Southland a Golden Boy (Policajt z New Yorku).

Lucifer se na televizních obrazovkách objeví v midseason.


Těšíte se na Lucifera? Myslíte si, že půjde o nový hit, nebo tento seriál nechá komiksové i seriálové fanoušky chladnými?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Úderná hláška pro podporu sdílení. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře10zobraz všech 10 příspěvků
allyska

allyska

sebastian blood, ten s tou maskou :)
před 8 roky
verunkawrath

verunkawrath

No fakt že jo,já jsem trubka,úplně se mi ta role vykouřila z hlavy :)
před 8 roky
Lill

Lill

Po zhliadnutí pilotu ma to moc neteší - Nicholas Gonzalez je sympaťák a celkom sa mi tam hodil, škoda, že ho...
před 8 roky
Další články k tématu