8. 7. 2015

Castle obsadil další novou roli

Castle obsadil další novou roli

Seriál Castle (Castle na zabití) nabírá pro svou osmou řadu nové posily. Nedávno jsme vás informovali o tom, že se na dvanáctém okrsku objeví dvě nové postavy, které by ve větší či menší míře měly zahýbat dějem. A jedna z nich už dostala svou konkrétní tvář.

Role bezpečnostní specialistky Hayley Vargasové, kterou tvůrci seriálu charakterizují jako mladou, bystrou, svobodomyslnou slečnu se smyslem pro povinnost, a která se rozhodně nebojí ušpinit si při práci ruce, se zhostí Toks Olagundoye.

Tato nigerijská herečka se švýcarskými a anglickými kořeny je známá hlavně pro své účinkování v sitcomu The Neighbors, kde ztvárnila mimozemšťanku Jackie Joyner Kerseeovou. Má však za sebou i řadu epizodních rolí např. v CSI: NY (Kriminálka New York), NCIS (Námořní vyšetřovací služba) nebo Law & Order (Zákon a pořádek). V Castleovi by se měla objevit již v první epizodě nadcházející řady, která má premiéru 21. září 2015.

O bližším určení role této postavy však zatím nepadla ani zmínka. Jak zapadne do příběhu, to je tak stále záhadou.


Jak se vám líbí volba obsazení do role Hayley? Jste spokojeni s výběrem Toks Olagundoye?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
HonZajs000

HonZajs000

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Pajky

Pajky

Pěkná holka, vůbec mi nebude vadit koukat na ní v Castlovi :), jen mě překvapilo, že jí bude už 40. Na...
před 8 roky
Další články k tématu