8. 7. 2015

Ve druhé řadě Daredevila nebude chybět ani Elektra

Ve druhé řadě Daredevila nebude chybět ani Elektra

Kolem komiksového seriálu Daredevil, který nám letos představil Netflix, je opět živo. Je před pár týdny jsme vás informovali, že ve druhé řadě se můžeme těšit na Punishera, později bylo dokonce potvrzeno, že druhá série bude hlavně o Punisherovi. Nyní přichází další bonbónek pro fanoušky komiksových postav. Na scéně se totiž představí také Elektra.

Elektra je popisována jako tajemná žena z minulosti Matta Murdocka, jejíž nebezpečné cesty mohou být víc než Daredevil dokáže zvládnout. Podle komiksů je Elektra Natchios vyškolenou vražedkyní, která je občas Mattovou milenkou a občas nepřítelem. Poprvé se v komiksech objevila v roce 1981, ve filmu z roku 2003 (Daredevil) i v jeho pokračování/spin-offu z roku 2005 (Elektra) si tuto postavu zahrála Jennifer Garner.

Nyní si červený obleček vyzkouší francouzská herečka Elodie Yung, kterou si můžete pamatovat z filmu G.I.Joe 2: Odveta nebo z francouzského seriálu Nováčci (Les bleus: premiers pas dans la police).

Zástupce Marvelu Jeph Loeb se o jejím obsazení nechal slyšet: „Hledali jsme po celém světě herečku, která by dokázala ztělesnit působivou a smrtící kondici Elektry stejně jako její psychologickou složitost. Spárování s Charliem přinese jeden z nejoblíbenějších a nejbouřlivějších vztahů v komiksovém světě k životu a to se všemi doprovodnými jiskrami a velkolepými akčními sekvencemi, které jsou pro seriál typické.“

Už během první série dostali fanoušci možnost pro spekulace ohledně účasti Elektry ve druhé řadě. V jedné epizodě se Matt a jeho nejlepší přítel Foggy bavili o řecké dívce, se kterou kdysi Matt chodil, ale vztah nedopadl dobře. V komiksové předloze je právě Elektra dcerou řeckého diplomata.

Daredevil se na Netflix vrátí v roce 2016 s novými showrunnery. Doug Petrie a Marco Ramirez převezmou štafetu po Stevenu S. DeKnightovi.


Těšíte se na druhou řadu Daredevila? Vítáte účast Elektry? A co říkáte na její obsazení?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
kareen

kareen

Mně se na tom nejvíc líbí, že to není žádná povrchní komiksová popkornovka, ale pořádně drsná temná...
před 8 roky
nina100

nina100

ja som dnes pozerala prvý diel a nič moc.. ani som ho nedopozerala som myslela že to bude viacej komixové a...
před 8 roky
Tulrika

Tulrika

Moc se na ni těším. Doufám, že to bude stejně dobré jako první řada.
před 8 roky
Další články k tématu