12. 7. 2015

Comic-Con 2015: The Muppets

Muppeti debutovali na Comic-Conu již v sobotu, kdy se kromě Kermita a Miss Piggy objevili i tvůrci Dave Goelz, Steve Whitmire a Eric Jacobson, aby nám nabídli ukázku toho, na co se budeme moci na podzim těšit.

Docu-komedie plná loutek, kterou na podzim uvidíme na ABC, je tvůrci popisována jako verze původní populární show, ale ryze pro dospělé. Vtip bude v tom, že Muppety budeme sledovat v jejich každodenním osobním i profesním životě v našem lidském světě. Nebude žádná hranice mezi naším a jejich světem. A kromě toho se prý dočkáme i spousty hvězdných hostování.

ABC si seriál vybrala na základě pouhopouhé desetiminutové prezentace pilotu. Ovšem, trvalo deset let, než k tomu vůbec došlo.

Tvůrci také objasnili, že scéna je mnohem větší, než všichni čekají. Není to je pár prťavých kamrlíků. Například Kermit konečně bude mít možnost vidět šatnu Piggy ze své kanceláře, takže když k němu bude přicházet, bude o tom vědět.

Nejtěžší ze všeho prý je vymyslet Muppetům osobní život na základě toho, co o nich už víme. Nyní totiž s postavami půjdeme domů a dozvíme se o nich mnohem víc. Fuzzie bude i nadále randit s lidskou ženou, tak jak jsme viděli v traileru, zatímco Gonzo se pustí do tajů on-line seznamování.

Panel skončil potleskem ve stoje (sál měl kapacitu 1040 lidí), což je určitě dobrá zpráva pro ABC, která novinku The Muppets zařadila do celkem problematického úterního slotu.

Na první díl se můžeme těšit již 22. září.


Co vy a Muppeti? Jde to mimo vás, nebo jste jedni z mála v ČR, kteří je žerou?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Další díly seriálu
Copak asi dělají tyto tlačítka? 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu