16. 7. 2015

Seriálové osudy: Doctor Who prodloužen!

Seriálové osudy: Doctor Who prodloužen!

Dnes v seriálovém prodlužování zavítáme do Velké Británie. Ačkoliv s touto informací nikdo neudělal velký rozruch, můžeme ji brát jako jistou. Doctor Who (Pán času) se vrátí s desátou sérií.

Novinka o objednání více epizod, které budou pokračovat po podzimní dvanáctiepizodní 9. sérii se ukrývala v letošní každoroční celosvětové souhrnné zprávě stanice BBC. Zde bylo uvedeno, že finance půjdou „ke třetí sérii The Musketeers a desáté sérii Doctor Who“.

O třetí sérii pro Mušketýry víme již od února letošního roku. Pro Doctora je tato výroční zpráva ale prvním potvrzením nové série, která by se na televizních obrazovkách měla objevit v roce 2016.

Devátá řada seriálu přivítá zpět Petera Capaldiho a Jennu Coleman. Na BBC One se série začne vysílat od 19. října.


Vypadá to, že i nový Doctor tu s námi bude asi věčně :-) Máte z prodloužení radost? Jak se vám nový Doctor zamlouvá? Těšíte se na nové epizody?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Další díly seriálu
Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře8zobraz všech 8 příspěvků
Drunk_Queen

Drunk_Queen

Třeba jsou diváci ovce a TG bude sledovaný i s Evansem. Ach jo, netěším se až budou plakáty. Pak...
před 8 roky
Pajky

Pajky

To mě nepřekvapuje a zároveň těší :) Jsem docela zvědavej na to, jestli Capaldi taky skončí po třech sériích.
před 8 roky
Triiciiie

Triiciiie

Upřímně se mi moc nelíbí ta hutná atmosféra a výběr Capaldiho. Ale možná to bude jen osmou řadou, že jsem si...
před 8 roky
Další články k tématu