11. 3. 2016

Seriálové osudy: Kompletní CW!

Seriálové osudy: Kompletní CW!

Tak to je bomba. Stanice CW právě oznámila svou největší seriálovou objenávku v celé své historii. Potvrdila prodloužení VŠECH svých aktuálních seriálů ze sezóny 2015/2016!

Jediné, co ve výčtu chybí, je drama Containment, které si odbude svou premiéru až 19. dubna. Není zmíněn ani Beauty and the Beast, u kterého již dříve bylo oznámeno, že nadcházející čtvrtá řada, která bude odvysílána v létě, je poslední.

Na co se tedy v příští sezóně můžeme těšit? Výčet je velký!
Legends of Tomorrow (2. série)
Crazy Ex-Girlfriend (2. série)
The Flash (3. série)
Arrow (5. série)
The Vampire Diaries (8. série)
Supernatural (12. série)
The Originals (4. série)
iZombie (3. série)
Jane the Virgin (3. série)
The 100 (4. série)
Reign (4. série)

Podle dostupných informací mají kluci ze Supernatural podepsanou smlouvu nejen na dvanáctou, ale i na třináctou řadu. Ředitel stanice se již dříve vyjádřil v tom smyslu, že dokud duo bude chtít pokračovat, seriál poběží dál. Klukům z TVD vyprší aktuální smlouvy letos, nicméně prý oba již podepsali smlouvy nové a v příští sezóně se vrátí.

Obnovení kompletního programu CW neznamená, že by stanice vybírala o to méně nových projektů z aktuální pilotové fáze. V letošní sezóně se představily/před­staví tři novinky a očekává se, že na stejné číslo se můžeme těšit i v sezóně další. Některé z prodloužených seriálů budou odsunuty na midseason nebo na léto a ne všechny se dočkají plných 22 epizod.

„Stanice CW se stala domovem pro některé z nejoblíbenějších komerčních seriálů. Nabízíme širokou škálu žánrů od hudební komedie přes superhrdinskou akci až po úchvatná sci-fi dramata,“ uvedl ředitel stanice Mark Pedowitz. „Nadále pokračujeme v naší strategii postupně navyšovat počet původních seriálů. Prodloužení této jedenáctky pro sezónu 2016/17 nás dostává do skvělého výchozího bodu, kdy budeme mít vysoce kvalitní seriály na podzim, v midseason i v létě 2017.“


Tak povídejte! Co vás nejvíce potěšilo? U koho jste si oddychli? A kdo už si podle vás novou sérii nezaslouží?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře52zobraz všech 52 příspěvků
milosh

milosh

Škoda, že takhle aktivní nebyla CW dva roky zpátky, když vysílala Tomorrow People :(
před 8 roky
alesanko

alesanko

Super! The Flash, Arrow a LoT boli jasní :) Radosť mám aj z iZombie a The 100, aj keď po »SPOILER« ma...
před 8 roky
Yellow

Yellow

To by mě zajímalo, jaké napětí tam Ninka udržovala. Mě to přijde furt stejné, jen bez těch jejích...
před 8 roky
Další články k tématu