28. 7. 2015

Seriálové osudy: BoJack Horseman prodloužen!

Seriálové osudy: BoJack Horseman prodloužen!

Animovaný koník BoJack si bude zhýralého života užívat i nadále. Netflix oznámil, že se komedie BoJack Horseman dočká třetí série. Seriál se vrátí s dvanácti novými epizodami v roce 2016.

Seriál má hvězdné obsazení. Postavám propůjčili hlasy Will Arnett (Running Wilde), Aaron Paul, Amy Sedaris, Alison Brie, Paul F. Tompkins a další. Oznámení o prodloužení přichází během letní TCA (Television Critics Association).

Komedie je příběhem o nejmilovanějším sitcomovém koni z 90. let, který je nyní opět v centru dění. BoJack Horesman byl hvězdou populárního televizního seriálu Horsin' Around. Nyní je z něj vyprahlá bývalá hvězda. Žije v Hollywoodu a dny tráví tím, že si stěžuje na vše, co mu přijde do cesty.

BoJack Horseman je v našich končinách prozatím opomíjeným seriálem, zvlášť v porovnání s ostatními díly z produkce Netflixu. V zahraničí je však nesmírně ceněn pro svou obsahovou kvalitu a vtipné, leč společensky velmi přesné scény a dialogy.


Znáte BoJacka? Sledujete seriál? Doporučili byste jej ostatním seriálovým fanouškům? Těší vás prodloužení?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Další díly seriálu
Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
inekafe

inekafe

Woohoo! Nádhera, na toto som čakal. ^_^ Tiež ma prekvapuje, že je to také neznáme, som myslel, že od...
před 8 roky
PanDan

PanDan

Zrovna dneska jsem se do toho pustil, okamžitě sjel první sérii a musím dál. Vadí mi trochu, že všude se to...
před 8 roky
phoboska

phoboska

Ja som dala 5 častí za sebou a je to úplne super :D
před 8 roky
Další články k tématu