25. 7. 2015

Seriálové osudy: Key & Peele zrušen!

Seriálové osudy: Key & Peele zrušen!

Aktuálně běžící pátá série skečové komediální show Key & Peele bude poslední. Zprávu potvrdil spolutvůrce a herec Keegan Michael Key.

„Tohle je naše poslední sezóna. A není to kvůli Comedy Central, ale kvůli nám,“ řekl Key. „Je na čase, abychom prozkoumali jiné věci, přesunuli se k novým projektům, ať už společně, nebo každý zvlášť. Přirovnal bych to k Geneovi Wilderovi a Richardovi Pryorovi. Možná natočíme film a pak se každý vydáme vlastní cestou. A pak třeba za tři roky se dáme zase dohromady a natočíme další film.“

Pátá série této komedie začala na Comedy Central 8. července a poběží zde až do září. Key dále uvedl, že všechny epizody již byly natočeny.

Key a Jordan Peele společně pracovali poprvé během šestiletého vysílání pořadu MadTV. Key & Peele se poprvé představil v lednu 2012. Mnoho scének se stalo virálně úspěšnými, seriál v roce 2013 vyhrál cenu Peabody. Ve stejném roce přišla jedna nominace na Emmy, o rok později již byly nominace tři. Letos se číslo vyšplhalo na sedm, a to včetně nejlepšího skečového seriálu a nejlepšího herce ve vedlejší roli v komedii (Key).

Rozhodnutí obou pánů o zrušení seriálu bylo učiněno již dříve, ale společně se dohodli, že jej prozatím budou držet v tajnosti. Až nyní se shodli na tom, že je na čase informovat fanoušky o tom, že nová série již nebude.


Znáte Key & Peele? Mrzí vás, že seriál v září skončí? Nebo myslíte, že je fajn odejít na vrcholu a sem tam poté natočit nějaký ten film?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Další díly seriálu
Copak asi dělají tyto tlačítka? 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
LadyJ

LadyJ

5 řad je slušný úspěch a tleskám jim za rozhodnutí ukončit to dokud to lidi ještě baví. Skončit na vrcholu...
před 8 roky
Seraphine313

Seraphine313

Bez těch dvou už svět nebude jako dřív :'(
před 8 roky
Další články k tématu