13. 4. 2016

Seriálové osudy: Girlfriends' Guide to Divorce

Seriálové osudy: Girlfriends' Guide to Divorce

Pokud jste si oblíbili první původní drama stanice Bravo, máte trojnásobně velký důvod k radosti! Stanice dnes oznámila, že seriál Girlfriends' Guide to Divorce byl prodloužen pro další tři série! Seriál se tak dočká nejméně pěti sezón.

Mega prodloužení je překvapivé. Většinou tato velká oznámení čekají ty největší a nejsledovanější hity, např. The Big Bang Theory nebo Orange Is the New Black.

Seriál si na stanici vede obstojně. Finále druhé řady získalo nejlepší sledovanost série, která v číslech Live+3 dosáhla na 1,2 milionu. Prodloužení jistě pomohl i fakt, že seriál produkuje sesterská společnost Brava, Universal Cable Prods. Delší doba ve vysílání jim umožní vytvořit si velkou úspěšnou značku.

GGtD sleduje spisovatelku Abby, která je po čtyřicítce opět svobodná a vrací se do světa randění, kde ji pomáhají zůstat hlavou nad vodou kamarádky Phoebe, Delia a Jo.

Další díly seriálu
Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
verunkawrath

verunkawrath

Já tedy radost rozhodně mám :-)
před 8 roky
Pipa22

Pipa22

souhlas, obsazeni je dost skvostne ;-)
před 8 roky
verunkawrath

verunkawrath

Naprostý souhlas :)
před 8 roky
Další články k tématu