28. 7. 2015

Seriálové osudy: The Soul Man zrušen!

Seriálové osudy: The Soul Man zrušen!

Nejdříve ho ale čeká závěrečná série. Sitcom stanice TV Land s názvem The Soul Man dostal objednávku na pátou sérii. Zároveň bylo oznámeno, že nová řada bude poslední.

The Soul Man je spin-offem hitu Hot in Cleveland, který se na jaře na stanici rozloučil po šesti letech. Po konci seriálu tak na stanici zůstane z formátů multi-camera pouze The Exes. TV Land totiž prochází přeměnou a soustředí se spíše na single-camera komedie, které zaměřuje na mladší publikum.

„Bylo úžasné pracovat s Cedricem, Niecy, Wesleym a ostatními herci a štábem, byla to nezapomenutelná a zábavná zkušenost,“ prozradil Keith Cox, výkonný viceprezident vlastní tvorby TV Land. „Ceníme si všech fanoušků a jejich přízni, kterou seriálu předali. V nové sérii jim plánujeme dát další speciální zážitky.“

Seriál má po celou dobu vysílání stabilní sledovanost. V rámci stanice je nejúspěšnější mezi Afroameričany ve věkové skupině 25–54 let. Za první čtyři série měla komedie v této skupině průměrně rating 2.2.


Sledujete The Soul Man? Jste rádi, že seriál dostal informaci o konci v předstihu? Těšíte se, jak to všechno skončí?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Další díly seriálu
Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Lill

Lill

Seriál nepozerám, len čo mi nejde do hlavy.. Ten priemerný rating 2.2. To fakt dosahuje také výsledky na TV...
před 8 roky
ragelly

ragelly

Tak je to jen u těch Afroameričanů, takže to možná dost zkresluje :) Ale jinak tam nepsali, za jaké...
před 8 roky
Lill

Lill

Ok, vďaka :)
před 8 roky
Další články k tématu