11. 8. 2015

Seriálové osudy: Ray Donovan prodloužen!

Seriálové osudy: Ray Donovan prodloužen!

Letos o týden dříve naděluje kabelovka Showtime svým fanouškům velmi dobré zprávy. Stanice oznámila, že se její drama Ray Donovan vrátí v příští sezóně již se svou čtvrtou sérií. Nové epizody budou odvysílány v létě 2016.

Prodloužení seriálu není velkým překvapením. Hlavní herecká hvězda, Liev Schreiber, se čerstvě může radovat ze své první nominace na cenu Emmy díky roli Raye, drsného napravovače, který řeší trable bohatých a slavných v Los Angeles, o dost více má však problémy se svým vlastním rodinným životem.

„Jak Ray Donovan, tak i Masters of Sex jsou pro Showtime charakteristické seriály,“ uvedl ve sdílené tiskové zprávě David Nevins, ředitel Showtime. „Oba seriály přesně vystihují to, o co nám jde – kvalitu, prémiové programy, které nemůžete najít nikde jinde v televizi. Jsme moc rádi, že můžeme v obou seriálech pokračovat na všech našich platformách.“

Aktuálně běžící třetí série přivítala nového showrunnera Davida Hollandera a další řadu hvězdných hostů včetně Katie Holmes a Iana McShana.

Co se týče sledovanosti, Ray je na tom stále velmi dobře, jeho čísla několikanásobně převyšují jeho nedělního kolegu, retro drama Masters of Sex. Stanice seriál nasadila před třemi lety do dvojice s Dexterem ve snaze najít svůj nový hit. Očividně se jí to podařilo.


Sledujete Raye a jeho osudy? Těší vás, že se seriál vrátí v příštím roce se čtvrtou řadou?

Další díly seriálu
Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře9zobraz všech 9 příspěvků
Seraphine313

Seraphine313

Tak samozřejmě nás to těší... ani jsme si léto bez Raye nedokázali představit :D ale vážně, pomalu...
před 8 roky
ragelly

ragelly

Já jsem fakt doufala, že mu ta NFL smlouva vyjde a konečně Ray a jeho rodinka budou chvíli šťastní, ale...
před 8 roky
Seraphine313

Seraphine313

Já bych ještě počkal :D přeci jen jsme teprv v půlce :D
před 8 roky
Další články k tématu