31. 7. 2015

Fuller House: Dvojčata, stará láska i nové tváře

Fuller House: Dvojčata, stará láska i nové tváře

Před dvěma týdny začalo natáčení první série očekávaného spin-offu Fuller House, jehož premiéru Netflix plánuje na přístí rok. Minulý měsíc jsme vám shrnuli informace o obsazování původních herců a vypsaných castinzích. Od té doby se seznam poněkud rozrostl a k seriálu se upsala další jména.

Začneme nováčkem. Do role Dannyho (Bob Saget) nové manželky Teri byla obsazena herečka Eva LaRue (CSI: Miami), která tuto zprávu oznámila na svém Twitteru. Původně byla postava popsána jako čtyřicetiletá Afroameričanka, která je velmi atraktivní, temperamentní a mladická. LaRue je však Portoričanka a příští rok oslaví své 50. narozeniny, tudíž se představy tvůrců maličko změnily.

Svou účast v seriálu potvrdil i herec Scott Weinger, který si ve Full Housu zahrál Steva, přítele D.J. (Candace Cameron Bure). Jejich vztah však podle dostupných informací nepřežil, jelikož se D.J. provdala za Fullera, který nyní zemřel a zanechal po sobě D.J. dva syny a třetího na cestě. Je tedy možné, že Steve a D.J. si po letech opět najdou cestu zpátky k sobě? Na to si budeme muset ještě chvíli počkat.

A do třetice se jedná hned o dvojnásobný návrat. V seriálu nebudou chybět ani dvojčata Nicky a Alex, synové Jesseho (John Stamos) a Becky (Lori Loughlin). Bratři Dylan Tuomy-Wilhoit a Blake Tuomy-Wilhoit se tak poprvé od dob Full Housu vrací opět k herectví. Dnes jim je už 24 let a oba se vydali rozdílnými cestami. Dylan zůstal u filmařiny, ale přesunul se za kameru. Živí se jako zvukař a jeho práci můžete znát například ze seriálů Game of Thrones nebo Black Sails. Za svou práci na GoT byl dokonce nominován i na Emmy. Blake se na druhou stranu od světa Hollywoodu drží dál a pracuje jako hasič. Takto se oba během uplynulých dvaceti let změnili (Blake vlevo, Dylan vpravo).


Jste fanoušky původního seriálu? Dáte šanci jeho spin-offu? Co říkáte na návraty původních herců?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Jenniss

Jenniss

Jsem zvědavá jaký tento seriál bude, celkem se i těším jak budou herci po tolika letech vypadat :)
před 8 roky
Tetišeri

Tetišeri

doufám, že to bude zábava alespoň na stejné úrovni jako Plný dům původní.
před 8 roky
adminka Nelík&Zoro

adminka Nelík&Zoro

moc se na ten seriál těším plný dům mám moc ráda tak uvídíme
před 8 roky
Další články k tématu