3. 8. 2015

Madam Secretary přivítá Drzou Jordan

Madam Secretary přivítá Drzou Jordan

Druhá řada politického dramatu z prostředí ministerstva zahraničí USA, Madam Secretary, se vrací již za dva měsíce. Proto se poslední dobou množí zprávy o tom, jak bude druhá řada vypadat. Již před 14 dny jsme vás informovali o hvězdném účinkování Madeleine Albright. Teď tvůrci seriálu odhalili další novou tvář. Tou je Jill Hennessy.

Kanadská herečka je známá zejména díky seriálu Crossing Jordan (Drzá Jordan), kde si střihla hlavní roli Dr. Jordan Cavanaughové, se kterou ji má většina z nás neodmyslitelně spjatou. Krom toho jsme ji mohli vidět v krimi dramatu Law & Order (Zákon a pořádek), nebo třeba coby hostující hvězdu v thrilleru Las Vegas (Las Vegas: Kasino), kde si shodou náhod zahrála roli vyšetřovatelky Dr. Jordan Cavanaughové, čímž odkazovala na svou již zmíněnou nejznámější roli.

V Madam Secretary ztvární postavu Jane Fellowsové, asistentky Henryho McCorda (Tim Daly). Ten teď bude nově pracovat na univerzitě spadající pod ministerstvo obrany, a je tedy potřeba dát mu někoho k ruce. Postava Jane je charakterizována jako rozhodná, přísná, leč diskrétní osobnost, která až tak neprahne po slávě a popularitě. Jako jedna z mála lidí pohybujících se v politice navíc umí zachovat chladnou hlavu i v těch nejobtížnějších situacích.

Mimo to se taky množí spekulace o tom, zda její postava nějak zasáhne do vztahu Henryho a Elizabeth (Téa Leoni), či zda se dokonce kvůli téměř totožné charakteristice postav dočkáme milostné zápletky mezi Jane a Russellem (Zeljko Ivanek). Ovšem na odpovědi si budeme muset ještě chvíli počkat. Jill Hennessy coby Jane Fellowsová se nám představí již v premiéře druhé řady, která na CBS startuje 4. října!


Co říkáte na obsazení Jill Hennessy? Těšíte se na její výkon?

Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
HonZajs000

HonZajs000

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu