6. 8. 2015

Scream Queens: Temná, satirická a sexuální novinka

Scream Queens: Temná, satirická a sexuální novinka

Ryan Murphy spolu s Bradem Falchukem plní divoké sny hororových seriálových fanoušků již několik let díky seriálu American Horror Story. Nyní se do žánru budou snažit přidat kapku humoru s očekávanou novinkou Scream Queens.

„Oba seriály jsou od základu velmi odlišné,“ řekl dnes Murphy během TCA. „Scream Queens je mnohem více satirický, k útokům přistupuje o dost více graficky než AHS, a je tedy mnohdy více sexuální a temnější..“

Téma sexu padlo během konverzací se šéfy Foxu, jelikož AHS si přece jen může dovolit více, když se vysílá na kabelovce FX. „Vedli jsme rozhovory o standardech veřejných televizí. Možná ale někoho překvapí, že jsme více probírali mluvu než to, zda jsou holky až moc sexuální,“ řekl Murphy.

Herci dnes přiznali, že prozatím stále netuší, kdo je vrah. „Potřebujete ten pocit strachu, který nevědomost postavám dodává,“ uvedl Falchuk. Již na jaře bylo oznámeno, že z 25 postav v první sérii přežijí pouze čtyři. Nicméně na rozdíl od AHS se v případné druhé řadě tito herci vrátí ve stejných rolích, nepůjde tedy o antologii v pravém slova smyslu. „Právě to zvyšuje sázky a napětí. Herci se rychle spřátelili a také samozřejmě milují náš seriál. Říkají nám, že by se moc rádi vrátili i v příštím roce. Hodně často nám to říkají,“ prozradil Murphy.

Během TCA padla také otázka ohledně podobnosti s jinou hororovou novinkou – Scream od MTV. Murphy k tomu řekl, že „čím více, tím lépe“, nicméně podotkl, že oba seriály mají velmi odlišný tón. „Náš seriál je více komický a satirický. Myslím, že lidé si rychle uvědomí, že jde o dva zcela odlišné seriály, které mají v názvu slovíčko Scream.“

Scream Queens začíná na Foxu dvouhodinovou premiérou 22. září 2015.


Těšíte se na Scream Queens? Nebo si stále nejste jistí, zda tento seriál bude pro vás to pravé ořechové? Jak jste spokojeni s ostatními seriály tohoto tvůrčího týmu?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
CUTE_BUT_PSYCHO

CUTE_BUT_PSYCHO

Už sa neviem dočkať... veľmi sa teším, len dúfam že ma to nesklame. Ale musím priznať, že spomínané Scream...
před 8 roky
truelovevlasticka

truelovevlasticka

velmi se na seriál těším, jsme zvědavá zda bude dobrý jako AHS
před 8 roky
verunkawrath

verunkawrath

Moc se těším,bude to parádní seriál
před 8 roky
Další články k tématu