7. 8. 2015

Co můžeme čekat od dvanácté řady Chirurgů?

Co můžeme čekat od dvanácté řady Chirurgů?

Seriál Grey's Anatomy (Chirurgové) se chystá na svou již dvanáctou řadu a vypadá to, že se v ní dočkáme velkých změn. No, tu hlavní změnu si pro nás připravila Shonda Rhimes v závěru řady minulé, když po jedenácti letech zabila jednu z hlavních postav.

Před pár dny proběhla letní tisková konference a tvůrci během ní prozradili několik střípků k nové sérii. Bylo například prozrazeno, že v nové sérii nás čeká „mnohem lehčí tón“ jako následek po Derekově smrti. „Meredith je sama a prožívá život, který by jí nikdy nenapadlo, že bude prožívat. Žije v domě se svými „sestrami“. Je obklopena ženami, které randí a prožívají život o který ona nemá zájem. A tak začíná uvažovat nad tím, jestli pro ni existuje druhá šance, nebo jestli má nejlepší léta za sebou. Dvanáctá řada je o znovuzrození. Evoluce této postavy je krásná,“ prozradila Shonda Rhimes.

Spekulovalo se také o tom, zda nově příchozí Martin Henderson příchází jako nový milostný zájem pro čerstvě ovdovdovělou postavu Ellen Pompeo. Shonda ale trvala na tom, že stále neví, co s tou postavou provede a dodala, že se objeví až v průběhu sezóny.

Od závěru předchozí série uplynou tři měsíce a Shonda potvrdila, že April (Sarah Drew) uskuteční svou cestu do zámoří a ještě jednou tak opustí Jacksona (Jesse Williams).

Vzhledem k tomu, že představitelka Arizony, Jessica Capshaw, podepsala novou smlouvu, tak pro ní jistě Shonda chystá něco zajímavého a nechala se slyšet, že „pro Callie a Arizonu v této sérii chystá nové romance a budou zajímavé“.

Poprvé se Shonda také rozpovídala o tom, jak vznikalo rozhodnutí odstranit Patricka Dempseyho a jestli to bylo těžké rozhodnutí: „Nebylo to jednoduché ani zábavné rozhodnutí. Diskuze jako tahle nejsou nikdy zábavné. Pracovali jsme spolu opravdu dlouho, jsme jako rodina a tyto volby a rozhodnutí pro nás nikdy nejsou jednoduché.“

Na druhou stranu připustila, že odchod smrtí nebylo těžké přijmout: „Jaké byly možnosti? Buď by Derek opustil Meredith a nechal ji osamělou a co by znamenalo? To by znamenalo, že příběh, který jsme jedenáct let budovali by byl lež. Bylo to neudržitelné, láska Meredith a Dereka musela zůstat láskou. I když to pro mě, jako vypravěče, bylo bolestné, tak Derek musel zemřít, aby láska zůstala pravá. Byl to jediný způsob, jak zachovat kouzlo Meredith a Dereka.“

Zahraniční servery během léta živě spekulovaly o návratu Katherine Heigl, tedy jedné z původních postav seriálu. I k tomu se Shonda vyjádřila: „Ne.“ řekla rezolutně, „S tímto příbehem jsem skončila. Převracela jsem v mysli tuhle myšlenku tisíckrát a přemýšlela, jak ji použít. Ale myslím, že to nevyjde.“


Těšíte se na dvanáctou sérii? Nebo jste Chirurgy odepsali po smrti Dereka? Co říkáte na spoilery k nové řadě?

Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře9zobraz všech 9 příspěvků
Pajky

Pajky

Lucy byla dobrá, tu bych nechal vrátit z fleku :)
před 8 roky
kutikk

kutikk

Já jsem doufala, že se Izzy vrátí. Mohlo to mít zajímavou dějovou linku.
před 8 roky
Maarti

Maarti

:D přesně! Pobavil jsi mě! Díky za to, že Heigl už se nevrátí..už tam nemá co dělat. Aspoň od někoho...
před 8 roky
Další články k tématu