6. 8. 2015

X-Files: Mulder a Scully se [SPOILER]

X-Files: Mulder a Scully se [SPOILER]

Doufali jste, že se v lednu setkáte u nových epizod The X Files (Akta X) se šťastným párečkem? Pak vás musíme zklamat. Bylo potvrzeno, že Mulder a Scully se rozešli.

Stanice Fox promítla na letošním TCA reportérům novou ukázku z očekávaného pokračování Akt X. V ukázané scéně již milované postavy nebyly ve vztahu, ba dokonce se nacházely uprostřed velké hádky.

Scully zde Mulderovi říká, že je jeho kamarádka a doktorka. Po vznesení dotazu k Foxu bylo obratem potvrzeno, že opravdu dvojice již není spolu.

O rozchodu páru se spekulovalo již od jara s tím, že by tento tah mohl novým epizodám dodat zvýšenou dramatičnost a napětí. Fanoušci se nicméně proti tomuto návrhu poměrně zvučně ohrazovali s tím, že jejich vztah je jedním z pilířů celého seriálu.

Kromě zmíněného klip ukázal, jak se Mulder snaží přesvědčit Scullyovou, že jistá, blíže nespecifikovaná konspirace nemá co do činění s mimozemšťany, ale že za ní bezesporu stojí člověk.

Nové epizody X-Files se na televizní obrazovky vrací v lednu 2016.


Mrzí vás rozchod hrdinů? Myslíte si, že jde pouze o dočasnou záležitost a finále bude mít v tomto ohledu šťastný konec? Nebo jste nikdy nebyli zastánci jejich vztahu a seriál byl pro vás o něčem úplně jiném?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Za každej like dostane autor bonbón! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Drunk_Queen
před 8 roky
Další články k tématu