7. 8. 2015

Brooklyn Nine-Nine už má nového kapitána

Brooklyn Nine-Nine už má nového kapitána

Seriál Brooklyn Nine-Nine získává pořád lepší jméno. Dokonce i byl vcelku překvapivě zařazen do finální pětice v hlasování o nejlepší komedii.

Přes léto však musel 99. okrsek vyřešit jeden velký hlavolam. V závěru druhé série kapitán Holt (Andre Braugher) musel opustit svou pozici a byl nucen povýšit svou nemesis Madeline Wuntch (Kyra Sedgwick), která ho hodlá využít pro úřednickou práci newyorské policie s veřejností. Musel se tak najít nový kapitán.

Této pozice se ujme Bill Hader, komik známý především díky Saturday Night Live. Má to však háček, nový kapitán se zdrží pouze jednu epizodu. Tvůrce Mike Schur k tomu dodal: „Je to opravdu zábavné a dobrá epizoda. Jakmile bude nový kapitán představen, tak bude v rychlém sledu následovat spoustu zábavných příběhových zvratů.“

Dalším hostem bude Archie Panjabi, která se na obrazovce objeví poprvé od té doby, co opustila seriál Dobrá manželka. Držitelka Emmy se představí jako poručík Knox. Policistka, která se zaměří na detektiva Boyla (Joe Lo Truglio). Objeví se ve druhé epizodě třetí řady, která je naplánovaná na 4. října.

Brooklyn Nine-Nine se vrátí na televizní obrazovky stanice Fox 27. září.


Co na nového kapitána říkáte? Myslíte, že kapitán Holt odejde úplně nebo se brzy vrátí? Dovedete si to bez něj vůbec představit?

Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Drunk_Queen

Drunk_Queen

Ach jo, to je naprd, že to odhalili. Já se těšila, že se to dozvím fakt až se v prvním díle třetí řady...
před 8 roky
aislinn

aislinn

Jedna velká záhada vyřešena! :D Jen mě trochu mrzí, že se zdrží jenom jednu epizodu. Teda ne že bych...
před 8 roky
Suezz

Suezz

Holta zpátky! Doufám, že ve druhé epizodě už bude zpátky tam kam patří :D
před 8 roky
Další články k tématu