7. 8. 2015

Crossover Bones/Sleepy Hollow: Víme datum i detaily příběhu

Crossover Bones/Sleepy Hollow: Víme datum i detaily příběhu

Jedno slovo? Halloween! Booth s Brennanovou se letos během slavného strašidelného svátku ocitnou uprostřed své vlastní noční můry. Stanice Fox potvrdila, že očekávaná crossoverová událost mezi seriály Bones (Sběratelé kostí) a Sleepy Hollow (Ospalá díra) bude odvysílána ve čtvrtek 29. října.

Během letní tiskové konference TCA byly kromě data vysílání oznámeny i další lákavé informace, po kterých zvědaví fanoušci dychtivě lapají. Zde je doslovný překlad zveřejněné tiskové zprávy:

V Bones dojde k hrůzostrašnému objevu lidských ostatků. Vyšetřování zavede Brennanovou a Bootha na lov dalších střípků informací. Právě během vyšetřování duo narazí na Ichaboda Cranea a Abbie Mills, kteří sami hledají své vlastní odpovědi. Čtveřice si brzy uvědomí, že všichni pátrají po jednom a tom samém důkazu. Rozhodnou se proto spojit síly a záhadu vyřešit.

V ihned následující epizodě Sleepy Hollow budou intriky pokračovat, když se dávný nepřítel Ichaboda vrátí ze záhrobí. Ichabod a Abbie budou potřebovat forenzní pomoc a zkušenosti na pokročilé úrovni, aby zloducha zastavili. Obrátí se proto na Bootha s Brennanovou, aby společně odhalili tajemství z 18. století za využití vědy 21. století.

Výkonný producent Clifton Campbell prozradil, že nápad ihned nadchl celý scenáristický tým. „Místnost se hned naplnila energií. Ta kreativní svoboda je obrovská. Oba seriály se na první pohled zdají úplně odlišné, když se nad tím ale zamyslíme, v jádru sdílí podobnost: Oba se zabývají záhadami, intrikami a metodologickým vyvozováním. Samozřejmě u obou je společné také silné partnerství obou postav. Vytvoření crossoveru pro nás bylo výzvou, ale věříme, že fanoušci budou s výsledkem velmi spokojení.“

Producent Michael Peterson crossover dokonce připodobnil k Akta X, kdy hodinovka v Bones je jako Scullyová (zobrazena z logické perspektivy) a hodinovka ve Sleepy Hollow je jako Mulder. Jejich spojením tak vznikne výborná dvouhodinová událost, kterou fanoušci obou seriálů budou milovat.


Těšíte se na zmíněný crossover? Jaký máte pocit z nyní prozrazených informací? Myslíte, že z toho opravdu může vzniknout tak silně pozitivní zážitek, jak nám producenti tvrdí?

Úderná hláška pro podporu sdílení. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
IZFNP

IZFNP

Nesledujem ani jeden seriál (Bones som vzdala po 6. sérii, SH ani nenačla), ale už tak od pohľadu je to...
před 8 roky
Arkantos

Arkantos

Bones velmi nesledujem. Obcasne to vidim v telke ked sa nudim ale nejake vaznejsie sledovanie som nikdy...
před 8 roky
Koldik

Koldik

Tak musim povedat, ze nechapem ako moze mat Bones 11 serii a Sleepy Hollow chcu uz rusit po 2hej... Hlavna...
před 7 roky
Další články k tématu