7. 8. 2015

Druhá řada Empire: Trailer, hvězdní hosté a spin-off?

Druhá řada Empire: Trailer, hvězdní hosté a spin-off?

Na letním turné Television Critics Association nemohl chybět ani nový hit stanice Fox Empire, který se stal téměř okamžitě ratingovým králem nejen v rámci stanice, ale i v rámci Velké pětky. Bylo prozrazeno mnoho nových informací, proto by bylo vhodné si zrekapitulovat vše, co bylo k nadcházející sérii prozrazeno.

Zároveň bylo nedávno zveřejněno krátké promo a následně ještě minutový trailer, který obsahuje nové záběry z připravovaného pokračování seriálu. Rovněž jsme se dočkali nového plakátu, jenž bude druhou sérii doprovázet.

Počet epizod

Po nezvykle rychlém obnovení bylo jasné, že Fox bude stát o více epizod, ale jelikož jde o hudební drama, nelze očekávat plnohodnotnou sérii v rozmezí dvaceti až dvaceti čtyř dílů. Přesto došlo k navýšení epizod, a sice na 18. To se může zdát jako tlačení tvůrců do více práce v dost krátkém termínu, ale není tomu tak, jak prozradila Ilene Chaiken, showrunnerka seriálu. „Nejprve to bylo děsivé, ale Fox nám dal vážně skvělý rozvrh a plán – dvě části, 10 epizod a pak 8 dalších s pauzou mezi nimi, nic se tedy nemění. Seriál bude pořád stejně dobrý a nemáme vůbec žádný strach z nadbytku práce či z toho, že by nám docházel materiál.“

Možnost spin-offu

Empire se Foxu rozhodně vyplatil a určitě s ním počítá i do budoucna. Nejen to, dokonce už padlo slovo i o možném spin-offu. „Spin-off bude, o tom není sporu, už jsme to i probírali,“ řekl sebevědomě Lee Daniels, jeden z tvůrců. Konkrétní zaměření potenciálního spin-offu Empire zatím nepadlo, ale prý je určitě co vyprávět, Daniels zdůraznil především rozsáhlý počet postav. Není to záležitost nejbližší budoucnosti, ale je logické, že Fox se bude snažit vytěžit ze seriálu maximum.

Teaser a trailer

Zhruba před dvěma týdny byl zveřejněn první krátký teaser k druhé řadě Empire a včera už i plnohodnotný trailer. Obě videa nyní můžete zhlédnout:

Hvězdní hosté

K Empire neodmyslitelně patří i hvězdní hosté, kterých byl v první sérii dostatek. Objevila se velká jména jako Naomi Campbell, Jennifer Hudson, Patti LaBelle, Mary J. Blige, Rita Ora a další. Ani ve druhé řadě nebudou chybět osobnosti z nejen hudební branže, Daniels ovšem prozradil, že se do budoucna hodlají s celebritami více krotit. „Čím více celebrit a hvězd do seriálu přidáme, tím více se odchýlíme od rodiny. Když vás oslníme trochou toho Denzela nebo Oprah, je to v pořádku, ale myslím, že se budu držet rodiny. O té náš seriál přece je.“

Ve druhé sérii se tedy stoprocentně objeví Denzel Washington, Oprah Winfrey, Kelly Rowland, Mariah Carey a Pitbull. Zároveň byl obsazen Andre Royo do role Thirstyho Rawlingse, Luciousova advokáta, jak jsme vás informovali dříve. Také jsme vám dali vědět o účinkování Marisy Tomei, která si zahraje lesbickou milionářku Mimi Whitemanovou. A nejnovějším přírůstkem je Adam Busch. Ten vdechne život homosexuálnímu fotografovi, který překročí hranice pracovního a osobního života tím, že začne mít zálusk na jednoho ze svých modelů.

Nový plakát

Na závěr si můžete prohlédnout plakáty ke druhé sérii. Ta má stanovenou premiéru na 23. září.


Těšíte se na pokračování Empire? Na kterého z hvězdných hostů se těšíte nejvíce? A co říkáte na trailery?

Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
lukascoolarik

lukascoolarik

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
lukascoolarik

lukascoolarik

To mi nějak uniklo. :-D Tak aspoň jsem mu na profil doplnil, že se v Empire objeví. :-D
před 8 roky
Matuush

Matuush

Hehe, skvělé! Trailer + boží plakáty a jako třešnička na dortu dvoudílné finále Lip Sync Battle...
před 8 roky
MountainLionet

MountainLionet

Teaser i trailer ukazáli, že se zase můžeme těšit na dobrou muziku, což je jedna z věcí, kvůli...
před 8 roky
Další články k tématu