12. 8. 2015

Arrow přivítá Constantina!

Arrow přivítá Constantina!

Fanoušci seriálu Arrow si poslední dobou rozhodně nemohou stěžovat na nedostatek informací o svém seriálu a dnešní zprávou potěšíme zároveň ty, kteří si stihli oblíbit nedávno ukončený seriál Constantine.

Bylo totiž potvrzeno, že John Constantine se vydá na návštěvu do Starling City. Na jednu epizodu se tak vrátí oblíbený lovec démonů s tváří Matta Ryana. Bylo to oznámeno během letní tiskové konference stanice CW a prezident stanice k tomu řekl: „Bude to skvělá, jednorázová epizoda.“

Tím však novinky nekončí, v uplynulých dnech byly oznámeny také dvě zbrusu nové tváře. První z nich je Parker Young, toho si můžete pamatovat ze seriálu Enlisted, ale pravidelně se objevoval také v Suburgatory.

Nyní se představí jako Alex Davis, konzultant pracující pro Olivera. A již dříve bylo prozrazeno, že Thea bude mít ve svém životě nového muže, aby zapomněla na Roye Harpera.

A nejen Thea bude mít v životě někoho nového. I samotný Oliver se dočká nové ženské společnice. Ale fanoušci jeho vztahu s Felicity nemusí hned plašit, nová posila totiž bude z minulosti Olivera a objevovat se má ve flashbacích. Víc o postavě nebylo prozrazeno. „Jeho vztah s touto záhadnou ženou bude sloužit jako potenciální kontrast jeho románku s Felicity v současnosti.“ komentoval obsazení výkonný producent Marc Guggenheim.

Zahraje si ji Elysia Rotaru. Ta za sebou zatím nemá žádnou závratnou kariéru, ale na CW ji dobře znají, v posledních letech se objevila například ve Smallville, Supernatural či naposledy v iZombie.

Čtvrtá série Arrow se vrátí na televizní obrazovky stanice CW již 7. října.


Máte radost, že se Constantine vrátí alespoň takhle? Nebo byste raději, kdyby se nezapojoval do světa Arrow? A co říkáte na nové tváře?

Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
verunkawrath

verunkawrath

Snad nové tváře pomůžou,třetí řada byla slabá a Matta v jedné epizodě?Sem s ním.
před 8 roky
Lill

Lill

Už keď sa o tom špekulovalo, tak som písala, že sa mi John do Arrowa vôbec nehodí, ale tak som zvedavá,...
před 8 roky
Squerago

Squerago

Tak to vypadá, že budu muset zhlédnout Constantina.
před 8 roky
Další články k tématu