30. 10. 2015

Seriálové osudy: The Walking Dead se vrátí!

Seriálové osudy: The Walking Dead se vrátí!

Opět se žádné překvapení nekoná, ale tisíce fanoušku dnešní zpráva jistě potěší. Kabelovka AMC právě oznámila, že svůj hit a nejpopulárnější seriál současnosti, drama The Walking Dead (Živí mrtví), prodlužuje pro sedmou sérii. Kromě něj se vrátí také talkshow Talking Dead.

Zpráva o pokračování v říjnu 2016 přichází několik dní po obrovském cliffhangeru, se kterým se v neděli večer rozloučila nejnovější epizoda. Ta nechala viset na vlásku osud jedné z hlavních a fanoušky velmi milovaných postav.

„Jsme velmi pyšní na to, že můžeme tyto pořady sdílet s fanoušky, kteří jsou tak vášniví, komunikativní a zapojení,“ uvedl Charlie Collier, ředitel AMC. „Jsme vděční za talenty, které nás nepřestávají ohromovat, a také za excelentní výkon Roberta Kirkmana, Scotta Gimpla, Chrise Hardwicka a spousty dalších lidí, kteří těmto unikátním seriálům vdechují život. Výsledkem je více Walking a Talking. Hurá!“

Prodloužení seriálu bylo jen otázkou času. I přes to, že TWD nedokázal v letošním roce překonat sledovanostní rekord z loňského roku, pořád se drží na špičce v popularitě u cílové skupiny mladých 18–49 let, a to v rámci všech seriálů Velké pětky i kabelovek. Premiéra si během nedělního večera získala rating téměř 7.5 a necelých 15 milionů celkových diváků. Druhý díl potom spadl o dva a půl milionu a na rating 6.17 a nejnovější epizoda skončila na číslech 6.69 / 13,14 milionu diváků. Očekává se, že po minulém cliffhangeru bude i nadále seriál ve sledovanosti stoupat.


Sledujete i nadále? Jak se vám aktuální šestá řada líbí? Jste rádi za sedmičku? Kolik sérií by podle vás TWD měl celkem mít, aby se rozloučil se ctí?

Další díly seriálu
Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře10zobraz všech 10 příspěvků
bajam1

bajam1

díkes, mi to bylo nějaké divné :D
před 8 roky
truelovevlasticka

truelovevlasticka

The walking dead je prostě jednička !!!Nic jinýho jsem ani nečekala že tu snámi ještě bude ten nějakej...
před 8 roky
IP Freely

IP Freely

K..va, že jsem četl článek ještě předtím než jsem viděl poslední epizodu. :D :( Ted vím, že se někomu asi...
před 8 roky
Další články k tématu