15. 4. 2016

Seriálové osudy: Fear the Walking Dead

Seriálové osudy: Fear the Walking Dead

Kabelovka AMC právě oznámila, že drama Fear the Walking Dead (Živí mrtví: Počátek konce) bylo prodlouženo pro třetí řadu! Zpráva přichází pouhých pět dnů po odvysílání prvního dílu druhé řady, která měla premiéru 10. dubna.

Třetí série dostala prozatím nejvyšší počet epizod, konkrétně šestnáct. To je o díl více než druhá řada a o plných deset epizod více než první série. Třetí sezóna se na obrazovkách objeví 2017 a přinese s sebou také svého společníka Talking Dead: Fear.

Prodloužení není žádným překvapením. Drama se vrátil s druhou řadou se sledovaností, která je na stejné úrovni jako u finále předchozí série. V číslech Live+3 seriál získal celkem 8,8 milionu diváků, z toho 5,3 milionu náleží do cílové skupiny 18–49 let. Letos tak jde o druhý nejlepší seriál na kabelovkách, první místo zcela nepřekvapivě zabírá jeho předchůdce The Walking Dead (Živí mrtví).

„To, co s FtWD tvůrci vytvořili, je úctyhodné,“ uvedl ředitel stanice Charlie Collier v oficiálním vyjádření. „Sledovat Los Angeles, jak je město poustupně ničeno, snažit se pochopit rozhodnutí a činy a pravidla našich postav, které se snaží přežít v novém světě… jde o svěží pohled, který nás pohltil. Děkujeme milionům fanoušků, kteří přijali tento šílený svět a těšíme se na dlouhou pouť.“

S tímto prodloužením tak má stanice AMC zombie dramata pokrytá ve všech čtvrtletích roku.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře11zobraz všech 11 příspěvků
Destinytte

Destinytte

První série byla uspávací, zkusím ještě druhou a uvidím...
před 8 roky
A.R.G.U.S.

A.R.G.U.S.

Super zpráva, aktuální série začala dobře, snad to tak vydrží
před 8 roky
Squerago

Squerago

pfff takový propadák prodlužovat...
před 8 roky
Další články k tématu