14. 11. 2015

Seriálové osudy: Wicked City končí!

Seriálové osudy: Wicked City končí!

První oficiální zrušení sezóny 2015/16 je konečně tady! Přichází téměř po dvou měsících. Stanice ABC oznámila, že po třech odvysílaných epizodách ruší své retro drama Wicked City.

Seriál je s okamžitou platností stažen z vysílání. Od příštího úterý, tedy od 17. listopadu, jeho místo v programu zaujmou reprízy Shark Tank. Natáčení seriálu bude pozastaveno po dokončení aktuálně roztočené osmé epizody. Prozatím není jasné, kdy a zda vůbec bude zbylých pět dílů odvysíláno na obrazovkách.

Seriál se představil v říjnu, ale byl ztrhán jak televizními kritiky, tak i fanoušky. Premiéra získala nejnižší startovní čísla podzimu – rating pouze 0.9. Druhý týden klesl na 0.7 a třetí díl na 0.4, tedy nejnižší číslo letošního podzimu u Velké čtyřky (vyjma CW).

Opět se ukazuje, že úterní časový slot od 22:00 je pro ABC krizový. V posledních letech zde ztroskotaly seriály Forever, Killer Women, Mind Games, Lucky 7 a další.

Další díly seriálu
Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře15zobraz všech 15 příspěvků
Evie

Evie

Já se picnu :D mě zrovna zaujal
před 8 roky
MountainLionet

MountainLionet

Na konci třetí epizody se to dost hnulo a říkala jsem si, už aby tady byla čtvrtá, abychom zjistili, jestli...
před 8 roky
luckily

luckily

Viděla jsem teda zatím jenom první díl a díky zrušení na ty dva zbylé nekouknu. Přijde mi to zbytečné......
před 8 roky
Další články k tématu