19. 8. 2015

Seriálové osudy: Young & Hungry prodloužen!

Seriálové osudy: Young & Hungry prodloužen!

Stanice ABC Family přináší svým fanouškům dobré zprávy! Oznámila dnes, že se její komedie Young & Hungry dočká třetí série. Oznámení o prodloužení přichází jen několik hodin před premiérou druhé poloviny druhé řady, která se v USA bude vysílat dnes v osm hodin večer.

Poslední odvysílaná epizoda, jarní finále seriálu, získalo ve sledovanosti series high u dospělých 18–49 let (973 tisíc) a druhý nejlepší výsledek u mladých 18–34 let (685 tisíc). Aktuálně je seriál pro stanici nejlepší komedií u žen 18–34 let, u diváků 12–34 let a u žen 12–34 let.

V seriálu září hvězdička z dětského seriálu Hannah Montana, herečka Emily Osment. Její Gabi v jarním finále přijala nabídku své vysněné práce ve Švýcarsku, a to těsně předtím, než spolu s Joshem posunula svůj vztah na další úroveň. V dnešní epizodě se dvojice musí rozhodnout, jak s těmito událostmi naloží jak v profesním, tak i v osobním životě.

Young and Hungry nesklízí úspěchy jen v USA, ale také v našich končinách. Seriál aktuálně soutěží v prvním ročníku SerialZone Awards v kategorii Nejlepší nová komedie.


Sledujete Young and Hungry? Jste rádi, že se seriál vrátí se třetí řadou? Těšíte se na novou epizodu, která se vysílá již dnes večer?

Další díly seriálu
Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře8zobraz všech 8 příspěvků
verunkawrath

verunkawrath

Je to skvělý seriál,takže jsem za tuto zprávu ráda
před 8 roky
Adell

Adell

Jsem šťastná, tento seriál mám opravdu ráda a vždy mě pobaví. Dokonce jsem ho sledovala se svojí holandskou...
před 8 roky
Mistin

Mistin

doufám že už konečně bude Gabi s Joshem :D
před 8 roky
Další články k tématu