9. 3. 2016

Seriálové osudy: Into the Badlands

Seriálové osudy: Into the Badlands

Kabelovka AMC konečně dala zelenou druhé řadě svého akčního dramatu Into the Badlands. Fanoušci se můžou těšit na deset nových epizod, které se na televizních obrazovkách objeví v roce 2017.

Seriál se představil loni na podzim, dočkal se té pocty mít za předskokana nejsledovanější seriál současnosti, The Walking Dead. Nebylo tedy velké překvapení, že Badlands slavil třetí nejlepší start seriálu v americké televizní kabelovkové historii.

„Into the Badlands nabízí nejen zajímavý pohled na svět bojových umění, ale také vizuální koncert. Také díky němu jde o seriál, který se na obrazovkách jen tak nevidí,“ uvedl Charlie Collier, ředitel AMC.

Tímto obnovením si AMC prodlužuje úspěšnou řadu, kdy všechny její nové seriály získaly objednávku pro druhou sérii. Poslední zrušenou novinkou byl v roce 2013 Low Winter Sun.

Další díly seriálu
Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
Isabo1

Isabo1

yes!:-)
před 8 roky
cecilka

cecilka

Tak to mám velkou radost, teď ten seriál můžu v klidu dokoukat a budu vědět, že budou další díly. :)
před 8 roky
Mik

Mik

super, tahle pecka me chytla a sem zvedav jak to bude pokracovat, maj spoustu prostoru, tak snad se...
před 8 roky
Další články k tématu