15. 8. 2015

Tvůrce Heroes Reborn: Proč původní seriál tak vyšuměl?

Tvůrce Heroes Reborn: Proč původní seriál tak vyšuměl?

Téměř každý fanoušek seriálu Heroes (Hrdinové), který tento hit sledoval pravidelně, vám řekne, že s přibývajícím počtem sérií seriál upadal. Tohle populární scifi drama odstartovalo na stanici NBC s vysokými ratingy, avšak postupem času společně s kvalitou scénáře klesaly. Tvůrce seriálu Tim Kring, který nyní odpočítává dny do premiéry Heroes Reborn, se po letech rozhodl tuto skutečnost komentovat.

„Největší nástrahou bylo vždy množství příběhu, které jsme chtěli odvyprávět,“ uvedl. „První rok se objednávka vyšplhala na 23 epizod, druhý to činilo 26 epizod a 25 epizod v tom třetím. Museli jsme čelit matematickému problému, nebylo to snadné.“

Minisérie Heroes Reborn však uvede pouhých 13 epizod, což údajně Kringovi umožnilo, aby příběh mohl vyprávět mnohem agresivněji. „Seriál i diváci budou sršet nadšením. Když se k seriálu posadíte úplně poprvé, budete od té doby vědět, že se dočkáte konce,“ sdělil.

To však neznamená, že by Kring za těmito třinácti epizodami udělal tlustou čáru. Navzdory tomu, že s NBC mluvil pouze o jedné sérii, Kring věří, že příběh Hrdinů je dosti pružný a široký. „Jsem si jistý, že by se daly najít další zápletky s novými postavami i s některými z postav původních,“ uvedl.


Byli jste fanoušky seriálu Heores? Souhlasíte, že kvalita seriálu postupně upadala? Těšíte se na nadcházející minisérii Heroes Reborn? Přáli byste si i druhou sérii?

Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
Allien.9

Allien.9

Mno, já nevím... Že by absence cíle? Že by motání se v kruzích? Že by opakované krize osobnosti? Že...
před 8 roky
24ron24

24ron24

Tak mňa najviac srala s týchto možností Že by ubíjející nesmrtelnost postav? Tie ostatné sú časté...
před 8 roky
Allien.9

Allien.9

Já (i kvůli tomu) přesedlala na britské seriály. Sice jsou schopni mi vymlátit půlku oblíbených postav po...
před 8 roky
Další články k tématu