17. 8. 2015

Seriálové osudy: Hotel Hell prodloužen!

Seriálové osudy: Hotel Hell prodloužen!

Stanice Fox dnes oznámila, že svou letní reality show Hotel Hell prodlužuje pro třetí sérii. Gordon Ramsay tak má jisté hned čtyři seriály na této stanici.

Ramsay zde jako moderátor jezdí po různých hotelích po celých Spojených státech, které rychle ztrácí zákazníky. Najde je většinou ve velmi špatném stavu, což se poté po domluvě s majiteli pokusí změnit úpravou interiéru i exteriéru a také změnou kuchyně.

Aktuálně probíhají otevřené castingy pro novou řadu. Během prvních dvou sérií diváci mohli být svědky toho, jak Ramsay spí na zašpiněných matracích, sprchuje se v ledové sprše v koupelnách s plísní, nebo třeba jak konfrontuje místní duchy.

Realitka se vysílá velmi nepravidelně, pravděpodobně kvůli moderátorově nabitém programu. První série běžela v létě 2012, druhá až o dva roky později, opět v létě. Jelikož nyní začínají další castingy, dá se očekávat, že třetí série se na obrazovky dostane v létě 2016.

Objednávka nových epizod je pravděpodobně součástí nové dvouleté smlouvy, kterou slavný kuchař se stanicí Fox před několika dny uzavřel. Tato smlouva ho zavazuje ke tvorbě nových 40 hodin televizní zábavy v následujících dvou letech. Do tohoto čísla navíc není započtena již dokončená čtvrtá řada Masterchef Junior ani série 15 a 16 slavného pořadu Hell's Kitchen.

Ramsay je jednou z nejlépe placených hvězd žánru reality. Odhaduje se, že za jednu epizodu dostává více než 400 tisíc dolarů.


Díváte se na Hotel Hell a další Ramsayho pořady? Které z nich máte nejraději? Jste rádi, že jsme Hotel Hell neviděli naposledy?

Další díly seriálu
Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Flyer.nick

Flyer.nick

Škoda, že se tohohle pořadu nechytli u nás a dávají radši další obyčejné Ano, šéfe. Myslím, že by...
před 8 roky
Další články k tématu