19. 8. 2015

Obsazení staronového Coache se rýsuje

Obsazení staronového Coache se rýsuje

Stanice NBC letos zařazuje do programu seriál Coach. Že vám to něco říká? Bodejť by ne. Letošní Coach je totiž sequelem úspěšného stejnojmenného seriálu z devadesátých let. A pomalu ale jistě se nám ukazují jeho tváře.

O tom, že se v seriálu zasazeného do doby 18 let po skončení svého předchůdce objeví i hlavní hvězda Craig T. Nelson coby charismatický trenér Hayden Fox, není třeba spekulovat. Nyní ale známe už i trenérova syna, snachu a ty, kteří se z původního seriálu vrátí.

V roli Foxe mladšího se nám představí Andrew Ridings.

Andrew nemá na svém kontě mnoho seriálových ani filmových rolí. Za zmínku stojí maximálně jeho účinkování v komedii Unbreakable Kimmy Schmidt nebo zavítání do Friends with Better Lives či ke Gossip Girl (Super drbna). Nicméně s tímto seriálem přichází šance na hlavní roli, která by ho mohla vyšvihnout výš a přinést mu nějakou tu větší slávu.

Andrew se nám v seriálu představí jako pravý syn svého otce, Tim Fox. Hayden Fox je touto dobou již v zaslouženém důchodu a v centru univerzitního fotbalového týmu v Pennsylvánii je teď právě jeho dospělý syn Tim. A stejně jako Hayden, i Tim je tvrdohlavý, žije fotbalem a je ochoten pro něj udělat cokoliv. Jeho vášeň ho ale zároveň dostává do jednoho problému za druhým. Nakonec je potřeba povolat právě otce, aby Timovi radil a pomáhal mu s vedením týmu.

Po Timově boku pak uvidíme Morgan S. Smith.

Morgan je převážně divadelní herečkou, a tak toho má na svém seriálovém kontě ještě méně než Andrew. Za zmínku stojí snad jen menší rolička v Boardwalk Empire (Impérium – Mafie v Atlantic City) nebo účinkování v Manhattan Love Story. Můžeme tak jen doufat, že jí tato větší role pomůže proniknout i do světa seriálů.

O její postavě se toho prozatím moc neví. Tvůrci odhalili jen tolik, že Morgan bude ztvárňovat silnou a odhodlanou ženskou postavu, která bude svému muži Timovi oporou a útěchou za všech situací. Je taky jedinou osobou, která na něj platí. Nicméně s panem otcem, tj. trenérem Foxem starším, si tolik do oka nepadnou. Co z toho nakonec vyleze, uvidíme…

A jak je to s původním obsazením? Z herců, které jsme mohli vidět v seriálu v devadesátých letech, potvrdili svou účast krom Craiga T. Nelsona ještě Bill Fagerbakke coby další trenér Michael ‚Dauber‘ Dybinski a Jerry Van Dyke coby poradce trenéra Foxe Luther Van Dam, který by si však měl střihnout jen menší epizodní roli. Co se týče další hlavní hvězdy v podání Shelley Fabares, která ztvárňovala ženu trenéra Foxe, máme bohužel špatnou zprávu. Ze zdravotních důvodů byla herečka nucena nabídku na účast v seriálu odmítnout. Její postava v seriálu nebude, a trenér Fox nám tak bude podle tvůrců představen jako vdovec.


Těšíte se na obnovený seriál Coach? Byli jste fanoušky toho z devadesátých let? Nebo jste sice starší formát neviděli, ale i tak si tuto „novinku“ nenecháte ujít?

Magnetky na kliknutí. 
HonZajs000

HonZajs000

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
sandokan555

sandokan555

uz viem aky dalsi serial si necham ujst ...
před 8 roky
Další články k tématu