21. 8. 2015

Arrow: Známá tvář se vrací

Arrow: Známá tvář se vrací

Fanoušci se můžou radovat. Jejich oblíbenkyně se totiž ve čtvrté sérii Arrow vrátí. Bylo potvrzeno, že herečka Charlotte Ross si zopakuje svou roli Donny, matky Felicity.

Ross se objeví v šesté epizodě čtvrté řady. Prozatím zůstává v tajnosti, jaké jsou důvody donutí mamku k další návštěvě. Fanoušci už nyní ale začínají spekulovat, jestli náhodou není na čase dát jméno taťkovi…

Když jsme Donnu viděli naposledy, přesvědčovala svou dceru, aby se řídila svým srdcem a vrhla se do náručí Olivera Queena. Tenkrát však Felicity zjistila, že hrdina je dočasně nedostupný. Od té doby se ale mnoho věcí změnilo, není liž pravda?

Na jaře se herečka v jednom z rozhovorů nechala slyšet, jak je vděčná za neuvěřitelně pozitivní reakci ze strany fanoušků na Felicityinu mámu, číšnici z Vegas. „Už jsem nějaký ten pátek v tomto byznysu, ale nikdy jsem zatím nic podobného neviděla. Jsem zcela pohlcena vděčností.“

Herečku si fanoušci můžou pamatovat také z rolí v seriálech Hit the Floor, Nashville, Glee, NYPD Blue nebo v soap opeřeDays of Our Lives.

Čtvrtá série Arrow začíná na stanici CW 7. října.


Těšíte se na čtvrtou sérii Arrow? Oblíbili jste si mamku Felicity? Jste rádi, že se postava opět vrátí do centra dění?

Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu