25. 8. 2015

Homeland: Jaké jsou šance na vztah Carrie a Quinna?

Homeland: Jaké jsou šance na vztah Carrie a Quinna?

Premiéra páté řady dramatu Homeland (Ve jménu vlasti) se už kvapem blíží a opět se objevily nové informace, které divákům sdělil samotný Alex Gansa, tvůrce seriálu. Již v květnu bylo oznámeno, že se děj přestěhuje do Berlína a následovat bude i časový skok. O měsíc později jsme vás informovali o nových postavách, které se v páté sérii představí.

Dnešní zprávy se týkají vztahu Carrie (Claire Danes) a Quinna (Rupert Friend), kteří se během předchozí série sblížili a konečně si přiznali, že mezi nimi něco je. Během nadcházející série, která se bude odehrávat dva roky po událostech ze čtvrté série, Carrie žije v Berlíně a pracuje v soukromé bezpečnostní firmě. „Carrie už není členkou CIA. Za svou minulostí udělala tlustou čáru. Snaží se najít způsob, jak by si mohla odpustit všechno, co během své kariéry musela udělat, a přemýšlí, zda to vůbec k něčemu bylo – jestli vůbec světu nějak pomohla. To co dělá teď je úplný opak toho, co dělala u CIA,“ prozradil Gansa.

I její osobní život se ubral úplně jiným směrem. Našla si nového přítele, právníka Jonase Happicha (Alexander Fehling), se kterým teď vychovává svou dceru. „Konečně se přestala vnímat tak, jak si myslí, že ji vnímají ostatní. Její matka jí na konci minulé série řekla, aby si někoho našla, že jí v tom její nemoc nebrání. Takže teď Carrie vede domácí život s novým mužem a to dává seriálu úplně jiný nádech,“ uvedl Gansa.

A proč tedy Carrie nešla do vztahu s Quinnem, který jí na konci čtvrté řady řekl o svých citech? „V té době se stále ještě držela falešné představy svého okolí. Ve vztazích jde o načasování a to jejich se minulo o 12 hodin,“ vysvětlil Gansa. Ale Quinn o Carrie rozhodně usilovat nebude. Na nějaký milostný vztah nebude mít během páté série ani pomyšlení. „Quinn se hodně změnil,“ sdělil Gansa. „Strávil několik let v Sýrii a Iráku jako vedoucí speciální jednotky. Dokážete si představit, čeho všeho byl svědkem a jaký to na něj mělo vliv.“

Pátá série Homelandu má premiéru 4. října na stanici Showtime.


Těšíte se na novou sérii Homelandu? Fandíte páru Carrie a Quinn? Nebo vás milostné zápletky nezajímají?

Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu