29. 8. 2015

Limitless: Znovushledání Debry a Quinna z Dextera

Limitless: Znovushledání Debry a Quinna z Dextera

Již za necelý měsíc se na stanici CBS představí nové drama Limitless, které vychází ze stejnojmenného filmu s Bradleym Cooperem. Seriál sleduje příběh Briana Sinclaira (Jake McDorman), který na vlastní kůži zažije účinky NZT, záhadné drogy, která člověku umožní využívat plných 100 % svého mozku. Brian je poté donucen propůjčit své nově nabité schopnosti při spolupráci s FBI.

V FBI na něj dohlíží agentka Rebecca Harris, jejíž role se ujala herečka Jennifer Carpenter. Ta se do povědomí diváků zapsala jako Debra Morgan ze seriálu Dexter. A právě v Limitless ji během jedné z epizod navštíví její starý známý z Dextera. Vedlejší roli v seriálu získal herec Desmond Harrington, který se mimo jiné nedávno představil i v minisérii Astronaut Wives Club.

Ztvární postavu zvláštního agenta Caseyho Rookse, který v FBI pracuje u zásahové jednotky. Cvičil bojová umění, střelbu a zběhlý je i v oblasti meditace. Díky tomu působí velmi klidně a vyrovnaně, avšak tím ve svém okolí vzbuzuje většinou strach a respekt. Casey bude mít na starost Brianův základní výcvik a bude překvapen, jak rychle se Brian učí věcem, které Caseymu trvaly celé roky. Kvůli své žárlivosti (a možnému postrannímu úmyslu) začne Briana bedlivě sledovat a bude doufat, že odhalí jeho tajemství. Casey má však své vlastní tajemství v podobě románku s agentkou Harris. To dozajista těší fanoušky Dextera, kde spolu Debra a Quinn, postavy Carpenter a Harringtona, měli také milostný poměr.

Harrington se představí v páté epizodě a je možné, že se v seriálu ještě ukáže. Limitless má premiéru 22. září.


Máte v plánu sledovat nadcházející novinku Limitless? Byli jste fanoušky Dextera? Potěšil vás tento casting?

Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
24ron24

24ron24

Proste sa od seba nevedia odlúčiť... aj milostne :DDD
před 8 roky
Yellow

Yellow

Deb a Quinn byli dlouho moje OTP. Ale uvidíme, jak to pojmou tady, mě stačí, že spolu Des a Jen zase pracují.
před 8 roky
Gabik.029

Gabik.029

TOHLE teď Jennifer postla na Twitteru :)
před 8 roky
Další články k tématu