29. 8. 2015

Julie Benz se bude slunit na Havaji

Julie Benz se bude slunit na Havaji

Herečka Julie Benz si nedávno posteskla nad tím, jaká neskutečná zima je na natáčecím place seriálu Defiance, kor v zimním období. Teď se dočká zadostiučinění, zamíří si to totiž na tropický Havaj.

Bylo oznámeno, že se herečka přidává k seriálu Hawaii Five-0 v nové vedlejší roli. Ztvární Jennifer, detektivku ze San Francisca. Jennifer stojí v čele jednotky, která bude vytvořena podle modelu Five-0. Detektivka přijíždí na Havaj, aby zde Five-0 studovala. V této době si vytvoří silné pouto s Chinem.

„Půjčí nám ji policejní oddělení v San Franciscu. Jennifer nakonec skončí ve vztahu s Chinem Ho, alespoň si to zatím myslíme,“ uvedl showrunner Peter M. Lenkov.

Herečka je v seriálovém světě dobře známá. Kromě tříletého působení v Defiance se objevila také v seriálech Gifted Man, A, Dexter, No Ordinary Family, Desperate Housewives, Buffy the Vampire Slayer, Angel a Roswell.

Hawaii Five-0 se na televizní obrazovky vrací s šestou řadou v pátek 25. září.

Za každej like dostane autor bonbón! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
Lojik

Lojik

OT: Neviete či bude 4tá séria Defiance? V poslednej časti sa uzavreli všetky dejové linky, tak by ma to...
před 8 roky
Seraphine313

Seraphine313

Dokud stanice něco neoznámí, neví to nikdo :) takovéto zprávy o hostování herců spíš nahrávají tomu,...
před 8 roky
Lojik

Lojik

Díky za vyčerpávajúcu odpoveď :)
před 8 roky
Další články k tématu