29. 8. 2015

ABC Family přehazuje herce mezi seriály

ABC Family přehazuje herce mezi seriály

V komedii Baby Daddy na ABC Family se završil jeden velký milostný trojúhelník. Nyní je na čase, aby Ben zaměřil svou pozornost na někoho nového. A jak to tak vypadá, už víme, na koho jeho zrak padne.

Herečka Allie Gonino, známá z jiného seriálu od ABC Family – The Lying Game, získala novou vedlejší roli v nadcházející páté řadě seriálu. Ztvární Sam, dívku, která se bude ucházet o manažerskou pozici v baru Bena a Dannyho. Jak se rychle ukáže, Sam je zároveň žena, do které byl Ben celou střední školu úplně zblázněný.

Ne všichni naši známí hrdinové však mají na Sam jen dobré vzpomínky. Nebyla zrovna nejhodnější osobou, hlavně ve vztahu k Riley. Asi je jasné, že se jejich vztah nezlepšil ani po letech.

Kromě role v The Lying Game, kde ztvárnila Laurel Mercer, se herečka objevila také v The Red Road nebo hostovala v Hawaii Five-0.

Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu