29. 8. 2015

Galaxy Quest nachází domov na Amazonu

Galaxy Quest nachází domov na Amazonu

Galaxy Quest je připraven na další dobrodružství. Už na začátku června jsme vám psali, že je tu možnost, že vznikne seriál Galaxy Quest. Nyní to pro fanoušky začíná vypadat opravdu nadějně.

Potenciální novinka, která je pokračováním kultovního sci-fi filmového hitu z roku 1999, se z nezávislé produkční fáze přesídlila k streamovací službě Amazon.

Seriálová adaptace tohoto filmu přichází od studia Paramount TV, stojí za ní štáb, který se podílel také na filmu. Robert Gordon se ujme scénáře a výkonné produkce spolu s režisérem filmu Deanem Parisotem. U projektu jsou připojeni také producenti Mark Johnson a Melissa Bernstein.

Seriál je prozatím v raných fázích, prozatím nebyl objednán ani pilot, natož celá první série. Zatím ani nebylo oznámeno, kteří (a zda vůbec nějací) herci z původního filmu si zopakoují svou roli. Hlavních rolí se tenkrát zhostili Tim Allen, Sigourney Weaver, Alan Rickman, Tony Shalhoub, Sam Rockwell, Daryl Mitchell a Enrico Colantoni.

Galaxy Quest je nejčerstvějším filmem, který se dočká seriálové předělávky. Jen pro následující sezónu jsou z tohoto odvětví nachystány novinky Uncle Buck, Limitless, Rush Hour aMinority Report.

Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Katka Mrkvicová

Katka Mrkvicová

Jupíííí!!!!!! Film mého mládí,o jeho pokračování jsem vždycky snila :-D Teď už jen nezbývá než doufat,že...
před 8 roky
sandokan555

sandokan555

Mna by skor zaujimalo ci to spravia ako serial z ktoreho vychadzal film alebo budu vychadzat...
před 8 roky
Mik

Mik

To sem zvědav jak to dopadne, určitě budu sledovat vývoj seriálu a modlit se za podařený výsledek.
před 8 roky
Další články k tématu