29. 8. 2015

Episodes mění produkci

Episodes mění produkci

Nebojte se, pátá série je potvrzena a natočena bude. Nicméně komedie Episodes (Epizody) si bude muset zvykat na změny.

Seriál vzniká v koprodukci BBC, Showtime a britské společnosti Hat Trick Productions. Nyní BBC dává ruce pryč, Showtime a Hat Trick se budou muset podělit o účet za natáčení.

Očekává se, že objednaná pátá řada bude pro seriál poslední, i když oficiálně nic potvrzeno nebylo. Kreativní a produkční týmy, které si Episodes vytvořil na britské stanici, zůstanou nezměněny. Tvůrci David Crane a Jeffrey Klarik i nadále budou psát scénář ke všem epizodám a výkonně produkovat.

BBC, která produkovala a vysílala první čtyři řady, bude ve vysílání páté pokračovat. Seriál bude uveden v seznamu těch, které stanice neprodukuje. Showtime má nyní veškerá práva na vysílání a distribuci seriálu.

V minulosti byla BBC uvedena jako první v seznamu koprodukčních stanic, většina seriálu se natáčela ve Velké Británii, pouze několik scén bylo dotáčeno v Los Angeles. Prozatím nebylo rozhodnuto, jestli produkce bude i nadále pokračovat v Londýně, nebo jestli se lokace změní.

Episodes si nedávno vysloužil svou čtvrtou nominaci na Emmy, opět pro Matta LeBlanca. Crane a Klarik se dočkali nominací za scénář.

Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu